11-årig pige forlader skolebal i tårer: Grunden er utilgivelig

Udland

01/09/2022

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Skrevet af Redaktionen

Mobning er skrækkeligt. Det er dog ofte en fast del af mange børn og unges liv. Deres klassekammerater eller ligesindede mobber uden rigtig at kende konsekvenserne. Det kan man godt tilgive. Men hvad når mobberen er voksen?

Skolefesten er ofte et af årets højdepunkter. De unge gør sig umage med at vælge tøj og sikre sig, at de ikke stikker for meget ud. De lærer nye danse og er spændte på at tilbringe tid med deres venner i et festligt lag.

Mischa Parker på 11 fra Leeds i England var også nervøs. Hun havde været i H&M med sin mor, og hun havde valgt det sæt tøj, som kunne få hende til at føle sig selvsikker og glad.

Familien syntes, at Mischas tøj var sejt og passede godt til hende, men det var ikke som alle andres tøj. Hun kunne nemlig ikke lide kjoler. Derfor havde hun valgte et smart jakkesæt. Mischa ville gå til bal iført butterfly, sort smoking og matchende bukser.

Også Mischas venner kunne lide, hvad de så. De kaldte hende smuk og fortalte hende, at hun var fantastisk. Så derfor gik Mischa trygt til fest og glædede sig rigtig meget.

Da hun kommer ind til festen får hun dog pludselig uventede hadefulde kommentarer. Det kommer dog ikke fra nogle af eleverne, men derimod fra nogle af de forældre, der var med til festen.

De hviskede og kaldte hende 'Pigen med kostumet'. De grinte og foreslog hende, at hun tog en kjole på i stedet.

Det knuste Mischas hjerte og ødelagde hans aften. Hun endte med at sende en sms til sin mor, og beskeden ødelagde fuldstændig morens aften. Hendes datter ønskede at forlade festen meget tidligt.

Da moren kom for at hente sin datter, krammede hun hende, hvorefter Mischa udbrød: "Jeg er nødt til at komme væk herfra."

Mischa mor understregede, at Mischa ikke på nogen måder var nem at knække. Derfor var det hårdt at se sin datter knækket og nedbrudt. De skyldige var forældrene. Mens klassekammeraterne støttede hende, latterliggjorde de voksne hende og fik hende til at føle sig uværdig.