Er din telefon af dette mærke? Så skal du opdatere med det samme for at lukke "kritisk" sikkerhedsbrist

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Hullerne bliver lukket med den nye opdatering, men det er ikke alle telefoner, der automatisk installerer den.

Hvis du har en Samsung Galaxy-smartphone i lommen, er det bestemt værd at tjekke systemindstillingerne for en vigtig opdatering.

Den koreanske teknologigigant er lige begyndt at frigive sin månedlige sikkerhedspatch, og novembers opgradering bør ikke ignoreres.

Denne opgradering retter i alt 65 gremlins, hvoraf fem anses for at være så dårlige, at de har fået den frygtede "kritiske" vurdering, hvilket gør dem presserende at lappe.

Af de resterende numre har 55 det højprioriterede stempel, mens tre er markeret som moderate - hvilket betyder, at de ikke er så alvorlige.

Det skriver Mirror.

Bør gøres hurtigst muligt

Disse fejlrettelser er fra både Samsung og Google, og de bør installeres uden forsinkelse.

"Samsung Mobile udgiver en vedligeholdelsesudgivelse til større flagskibsmodeller som en del af den månedlige Security Maintenance Release (SMR)-proces. Denne SMR-pakke inkluderer patches fra Google og Samsung," bekræftede virksomheden på sine sikkerhedssider.

Det er nu værd at tjekke dine indstillinger for at sikre, at din Galaxy-enhed er helt opdateret, selvom det er værd at bemærke, at Samsung vil frigive denne seneste opdatering i etaper, så den muligvis ikke er tilgængelig i et par dage.

Ny opdatering til de nyeste modeller

Nyheden om denne sikkerhedsudgivelse kommer, da Samsung også begynder sin lancering af One UI 6 (Android 14) software.

Denne store opgradering af operativsystemet bringer en række nye funktioner til enheder, herunder forbedrede tilpasninger, lettere adgang til vigtige indstillinger og flere funktioner i kameraappen.

One UI 6.0 lanceres først på Samsungs flagskibshåndsæt.