Læge forklarer simpelt trick, der fjerner hovedpine - du skal kun bruge vand

Sundhed

12/09/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Nej, du skal ikke drikke det!

Hvis du nogensinde har lidt af migræne, vil du sandsynligvis vide, at du ville være villig til at prøve næsten alt for at slippe af med den - og en læge har anbefalet en metode, der har 'nul bivirkninger' og kan hjælpe.

I en video på TikTok delte Doktor Sood - eller @doctorsood, som han er kendt som på platformen - det simple trick, der kun kræver varmt vand og kan give dig lindring på få minutter.

Videoen starter med at vise Andrea Eder, en forretningscoach fra Miami, Florida, der forklarer, at hvis du har migræne og vil slippe af med den 'hurtigt', skal du få vand, der er 'så varmt, som du kan klare' og lægge dine fødder i det.

Derfor giver det mening

Det lyder måske ikke som ren humbug - men Dr. Sood forklarer derefter, hvorfor det virker.

"Hvis du lider af migræne, er her et trick, du bør prøve, som ikke har nogen bivirkninger og måske kan hjælpe," siger han.

"At lægge dine fødder i varmt vand - hvorfor hjælper det præcist? Detvil udvide blodkarrene i dine fødder og trække blod væk fra dit hoved, hvilket vil lette trykket på blodkarrene, der forårsager din migræne, hvilket igen vil mindske din smerte."

Brugerne bekræfter, at det virker

Han spurgte derefter sine følgere, om de nogensinde havde prøvet tricket, og det viser sig, at mange havde det - og mange af dem hævdede, at det virkelig fungerede.

En skrev for eksempel: "Jeg satte mine hænder og fødder i varmt vand med en frossen pose ærter på nakken. Migrænen var væk på cirka 10-15 minutter uden en ubehagelig følelse bagefter."

En anden sagde: "Jeg gjorde det sidste uge. Jeg badede mine fødder i varmt vand i 10 minutter, og det fungerede fantastisk. Jeg havde en let hovedpine i cirka fire timer efter."

En tredje tilføjede: "Jeg har gjort dette i årevis, jeg sidder på kanten af badekarret og lader varmt vand løbe."

Mens en anden skrev: "Det hjælper. Jeg plejer at tage et karbad med vand så varmt, som jeg kan klare det, sidder på kanten, lægger hænder og fødder i, og derefter en ispakke på bagsiden af nakken."

Kilde: LadBible