70-årig dame rynkefri: Nu anbefaler hun produkt til blot 50 kr.

Sundhed

01/9/23 | 07:13

Foto: TikTok @justagram
Foto: TikTok @justagram

Skrevet af Emil B.

En 70-årig kvinde med en utrolig hud er blevet beskyldt for at lyve om sin alder, fordi hun ikke har rynker. Men hun har forklaret, at hun har kun kunnet bevare et friskt ansigt med en simpel skønhedshemmelighed, der er meget billigt at købe.

En bedstemor til seks, der ikke har nogen rynker, har delt sit foretrukne skønhedsprodukt, der har holdt hendes hud ungdommelig og strålende.

Vivian Boyko er forfatter, men har imponeret folk online, efter at hun afslørede sin alder og delte sit "bedste skønhedstrick nogensinde", hvilket fik nogle brugere til at beskylde hende for at være meget yngre end sin faktiske alder.

Efter at have modtaget en kommentar, der bad hende bevise sin alder, sagde Vivian: "Næsten 70, ingen rynker! Hvorfor skulle nogen lyve om at være 70? Hvis du vil lyve om din alder, vælger du et andet tal som 50 eller 60."

Viser sin rynkefrie hud frem

I en video på TikTok sagde Vivian: "Se min hals? Jeg har ingen rynker. Jeg fylder 70 år i år, ikke en eneste! Jeg vil dele med dig, hvad jeg har gjort i de sidste 20 år."

Vivian afslørede, at hendes ultimative skønhedsprodukt var Vicks VapoRub, en lindring til forkølelse, som kun koster 50 kr., og som Vivian sagde, at hun lægger på sin hals for at forhindre rynker.

Vivian sagde: "Vicks Vapourub. Jeg har smurt det på mit bryst og omkring min hals i de sidste 20 år."

Dette produkt er en "komfort" for Vivian, der beskrev produktet som "som en varm skål havregrød på en kold vinteraften."

Hun sagde: "Jeg tror, dette er et trick, jeg har brugt i 20 år, faktisk før ordet 'trick' overhovedet var der."

Vivian fortalte også andre fordele, hun har nydt: "Det får mig til at sove, det indeholder ingredienser, som jeg elsker. Jeg elsker lugten af det, ja, jeg lugter som Vicks! Jeg identificerer mig med Vicks! Hvis folk ikke kan lide, hvordan jeg lugter, kan de smutte. Jeg giver ikke min Vicks op."

Hun tilføjede: "Når jeg har forkølelse, smører jeg det over bunden af mine fødder, og så har jeg et par sokker på. Hver gang jeg får en pedicure, siger de 'hvordan kan du være 70 år gammel?' Jeg elsker det."

Betvivlede hendes alder

I Vivians kommentarsektion var folk taknemmelige for hendes skønhedsforslag, og mange kunne ikke tro hendes alder.

En bruger sagde: "Du ser smuk ud, så jeg vil prøve dette", mens en anden skrev: "[Jeg] skynder mig til butikkerne for at købe bøtter med Vicks, efter at have set hvor godt du ser ud."

En anden kommenterede: "Der er på ingen måde, du er 70 år gammel! Wow."