Nu starter EM: Så mange millioner skal Danske Spil af med, hvis Danmark vinder det hele

Sport

14/06/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Det kan blive både en stor glæde og en dyr fornøjelse for Danske Spil, hvis landsholdet får succes ved fodbold-EM.

Med bare to dage til Danmarks første kamp ved EM-slutrunden i Tyskland tegner der sig et billede af en stor, folkelig opbakning til det danske fodboldlandshold.

Sådan lyder meldingen fra Danske Spil, der står til en kæmpe regning, hvis de danske landsholdsspillere løfter EM-trofæet om en måned.

”Vores kunder har fundet slutrunde-optimismen frem og de håber tydeligvis på, at Kasper Hjulmands drenge når langt. Lige nu står vi til at udbetale 13,5 millioner kroner til danskerne, hvis Danmark går hele vejen – og det tal skal nok blive en del højere i løbet af EM,” siger oddssætter hos Danske Spil, Mathias Reimer Larsen.

Sund optimisme

Danske Spil vurderer, at der er en række lande, der har større chancer end Danmark for at løbe med titlen, men også hos statens spiludbyder er der sund EM-optimisme at spore.

”Bare fordi vi ikke har Danmark som favoritter, betyder det jo ikke, at de ikke kan vinde turneringen, og vi håber naturligvis også på dansk succes. Ja, vi skal udbetale en stor sum i gevinster, hvis Danmark vinder, men der er jo en grund til at vi hedder Danske Spil: Vi krydser i dén grad fingre for, at vi får lov at udbetale de mange millioner om en måned,” siger Mathias Reimer Larsen.

EM skydes i gang fredag aften med kampen Tyskland-Skotland.