Hverken Eriksen eller Højlund: Denne spiller tror danskerne scorer flest danske mål ved EM

Sport

17/06/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Det er sjovt nok ikke en angriber, som kunderne hos Danske Spil tror mest på som dansk EM-topscorer. Det er heller ikke spilleren, der plejer at sparke straffespark.

Før Danmarks landshold mødte Slovenien søndag i en kamp, hvor der - modstanden taget i betragtning - burde være en del mål i de danske drenges støvler, var et af de store spørgsmål, hvme der kunne levere danske mål på stribe.

Kampen endte som bekendt kun med en enkelt dansk scoring fra Christian Eriksens fod, men det er (forhåbentlig) kun de først mål af mange ved slutrunden.

Men hvem skal målene komme fra?

Ham tror danskerne på

Tre mål i de sidste tre testkampe før EM har fået danskerne til at se bort fra de sædvanlige kandidater til titlen som dansk EM-topscorer: Pierre-Emile Højbjerg er manden, som næsten hver tredje af kunderne hos Danske Spil tipper til at score flest, danske EM-mål (før søndagens kamp).

”Traditionelt har vores kunder været særdeles glade for Rasmus Højlund, men med tre mål i de sidste tre testkampe før EM, satte Pierre-Emile Højbjerg lige en tyk streg under sit topscorer-kandidatur – og det pirrede i den grad vores kunders interesse, så 30 procent af alle bud på en dansk EM-topscorer er sat på Pierre-Emile Højbjerg. Vi blev faktisk lidt overraskede, da vi begyndte at se tendensen, men på den anden side, så ER han jo brandvarm,” siger Mathias Reimer Larsen, der er oddssætter hos Danske Spil.

Tiltroen til den danske midtbanespiller har dog også sin grænse. Når det gælder om at skyde på hele EM’s topscorer, så tror Danske Spils kunder alligevel mere på franske Kylian Mbappé.