Spar tid på pakkekalenderen

Sponseret indhold

04/11/22 | 11:07

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Mange synes, det er sjovt at finde 24 pakkekalendergaver. Men det er ofte tidskrævende at skulle ud i butikkerne og vælge gaverne. Derfor vælge mange at finde en løsning, der frigiver tiden, så de kan bruge tiden på andre gaver, eller hvad de ellers har lyst til.

Bland selv pakkekalender

Ved hjælp fra pakkekalenderen.dk giver vi her fire bud på færdige pakkekalendere til hhv. ham, hende og børnene.

Pakkekalender til ham

I pakkekalenderen til ham er der mange forskellige ting at tænke på. Den skal være sjov, interessant og give plads til noget forkælelse.

I pakkekalenderen for ham for du derfor et rigt udvalg af forskellige ting. Der er både lidt til den søde tand i form af chokoladepeanuts og bolcher, men der er også selvforkælelse, så der er plads til lidt alenetid i en måned, der ellers er præget af travlhed.

Den findes også i en luksus udgave, hvis du vil give ham lidt ekstra.

Pakkekalender til hende

I pakkekalenderen til din kone, kæreste, mor eller en helt fjerde har de samlet en række lækre ting.

Ligesom i pakkekalenderen til ham har pakkekalender samlet nogle søde sager som lakrids og bolcher i høj kvalitet. Men ud over det findes der også noget til velvære som duftende lys, neglefil og et manicuresæt.

Og prikken over i'et må næsten være en vildt sød hjertepande til at lave romantiske spejlæg i.

Pakkekalender til børnene

Selvom de begyndende teenager måske ikke fortæller det, vil de ofte gerne have nok af kærlighed. Derfor vil de nyde godt af en pakkekalender.

Den findes enten i en udgave til drengen. I den er der små gadgets fx en overdimensioneret pizza cutter og en sjov julebrille. Der er også forskellige spil og selvfølgelig søde sager indimellem.

Men der findes også en udgave til pigen. I den er der også lidt søde sager og lidt salt. Men ud over det er der også gadgets fx en smart phoneholder og ringlight til mobilen.