Sådan sparer du penge på dine forsikringer

Sponseret indhold

10/11/22 | 11:06

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Charlotte Friis

Strøm, varme og dagligvarer er blevet dyrere, og derfor kigger vi alle sammen efter andre steder, hvor vi kan spare penge. Vi kommer selvfølgelig ikke uden om at betale for vores forsikringer, men i dag er der et væld af forsikringsselskaber, og der er derfor gode muligheder for at finde billige alternativer. Nedenunder guider vi dig til, hvordan du nemt kan finde ud af, om du også kan spare penge på dine forsikringer.

Indboforsikringer, ulykkesforsikringer, bilforsikringer, kæledyrsforsikringer osv. – vi kommer ikke uden om dem, og ofte ender vi med at betale mange penge for dem. Hos findforsikring.dk har man specialiseret sig i at indhente forsikringstilbud, så du nemt kan se, om du kan spare penge på dine forsikringer.

Over 700.000 har allerede brugt findforsikring.dk, og i gennemsnit har de sparet 2.700 kr. om året på deres forsikringer, så der er altså gode muligheder for at finde nogle billigere forsikringsalternativer.

Sådan fungerer det

Start med at gå ind på hjemmesiden findforsikring.dk. På forsiden finder du en række bokse, som henviser til bestemte typer af forsikringer. Hvis du fx trykker på boksen, hvor der står ”bil”, er det den type forsikringer, siden indhenter tilbud på.

Når du har valgt, hvilken type forsikring du vil tjekke, trykker du på knappen nedenunder boksene, hvor der står ”indhent tilbud”. På de næste sider indtaster du de oplysninger, der er relevante for den valgte forsikring – er der tale om en indboforsikring, har de fx brug for at vide din adresse, din boligtype, og hvor mange personer der er i husstanden osv.

Herefter krydser du af, at findforsikring.dk må videregive dine indtastede oplysninger til en række forsikringsselskaber med henblik på at indhente tilbud.

Få tre tilbud – helt gratis

Findforsikring.dk matcher dig herefter med de tre bedste tilbud, som de indhenter, og videresender dem til dig. Herefter er det bare at sammenligne de dine tilbud og vælge det bedste og det billigste.

Ønsker du at indhente tilbud på andre typer af forsikringer, er det bare at gentage processen.

Servicen er gratis, men der er gode muligheder for at få nogle gode tilbud, da forsikringsselskaberne godt ved, at de ikke er de eneste, der afgiver et tilbud. Derfor bestræber forsikringsselskaberne sig også på at give en god pris og god dækning, når de afgiver deres tilbud til findforsikring.dk.

Du har altså ikke noget at miste ved at bruge servicen, da det står dig frit for, om du vil acceptere et af de tre tilbud, som du får tilsendt – faktisk er det kun din pengepung, der risikerer at blive lidt tykkere 😉