Golfrejser i og uden for Europa

Sponseret indhold

24/03/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Sponseret Indhold

Golfrejser har aldrig været mere populære.

Golf som sport er blevet større og større over de sidste 10 år i Europa.

Det er kombinationen af en social sport, hvor du rører dig over en længere periode, men uden intensiv brug af energi som ved sprint i fodbold og håndbold. Derfor kan ældre og pensionister også være med.

Men også de yngre spiller i højere grad golf i dag. Det er tillokkende for de unge, at du selv når du bliver ældre kan blive ved med at spille golf og ikke tvinges til at stoppe, bare fordi knæet ikke længere kan spille med på topniveau i fodbold.

Danmark har en række smukke golfbaner på både Sjælland og især Nordjylland.

Men Danmark er blot en lille del af verden. Vi ser her på, hvor du ellers kan komme på golfferie for få penge til store oplevelser:

Billige løsning: Bulgarien og Rumænien

Hvis du gerne vil prøve kræfter med golf i et andet land, så er Sverige og Tyskland de to billigste løsninger.

Men skal det være lidt mere eksotisk, så bør du tage et kig på Bulgarien og Rumænien.

De to østeuropæiske lande gør hvad de kan for at trække turister til i golfindustrien. Der investeres penge i smukke baner i og omkring byerne, hvor du kan finde billige hoteller til en brøkdel af, hvad de ville koste i Danmark.

Du kan tage på en faktisk arrangeret golfrejse, hvor både fly, hotel og adgang til banen er klaret for dig. Du kan spare lidt penge og tage lidt mere besvær ved at arrangere mere af rejsen selv.

En fordel ved at tage en arrangeret rejse er, du kommer til at spille med andre danskere og lærer nye venner at kende på turen.

En oplevelse: Thailand

Har du lyst til en spændende – og billig, når først du er kommet – golfferie, så er Thailand et godt bud. Både i den nordlige del af landet i form af Chiang Mai, men også på øerne Phuket, Koh Samui og Koh Chang er værd at nævne.

Fordelen ved golf i Thailand er, at det er billigt at leje udstyr og have en caddy med dig rundt, når først du har betalt flybilletten derned.

Thailand er et autoritært samfund. Derfor stilles der også høje krav til din påklædning i alle klubberne. Hvis du ikke har de nødvendige poloer og golfsko i forvejen, kan du købe dem i storcentre i Thailand. Hvis du bruger store størrelser, bør du have købt dem hjemmefra, da thaierne er et lille folk.

De bedste baner: USA

Golf som sport er størst i USA. Det er også her, verdens bedste golfspillere kommer fra – Tiger Woords inklusive.

Derfor finder du også de bedste baner i verden her – foruden Saudi Arabien og Qatar, der i de senere år har anlagt nogle vanvittige baner for at tiltrække velhavende turister til ørkenøkonomien.

Pine Valley i USA, New Jersey, er almindeligvis kendt som verdens bedste golfbane. Pebble Beach, Augusta National og Royal County Down er også værd at nævne i denne forbindelse.

Du kan finde flybilletter til USA fra blot 2.500 kroner tur / retur i dag. Herefter kan du tage regionalfly fra en af de store byer til der, hvor golfbanen ligger – eller leje en bil og forvandle hele turen til et roadtrip, nu du er i gang.

Har du lyst til en anderledes oplevelse, så er det førnævnte Saudi Arabien, du skal tage til for at spille golf. Det er også her, du finder den bedste nattegolf i hele verden. I Saudi Arabien er det almindeligt at spille om natten, fordi at temperaturerne i løbet af dagen bliver for høje.

Hvis du ikke ved, om du har råd til rejserne, kan du få et lån hos Minilån.