Prins Harry om sit sidste opkald til Diana: "Jeg vil nok fortryde det korte opkald resten af ​​mit liv"

Royalt

19/09/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Det er umuligt at sætte sig i Prins Harrys sted. Han mistede sin mor, da han var 12 år gammel, og der sidder stadig en masse sorg i ham. Han fortryder blandt andre ting den sidste telefonsamtale, han havde med sin mor.

Prins Harry blev efterlad uden sin mor i en maget ung alder. Før hendes død var det primært Diana, der tog sig af Harry og hans bror, men det skulle ændre sig radikalt efter et tragisk trafikuheld.

Flere år senere kommer der stadig ting frem om den episode, der i den grad har formet Harrys liv.

Harry har blandt andet udtrykt stor beklagelse over den sidste telefonsamtale, han havde med sin mor.

"Jeg kan ikke rigtigt nødvendigvis huske, hvad jeg sagde. Men alt, hvad jeg husker, er, at jeg nok vil fortryde det korte opkald resten af ​​mit liv," udtalte Prins Harry i forbindelse med en dokumentarfilm om Diana.

Udover opkaldet, som prinsen ikke husker tilbage til med gode minder, så har Harry også kritiseret den måde, som begravelsen af hans mor foregik på.

På dagen huskede han især, at han og hans bror skulle gå langt bag ved hans mors kiste, der var omgivet af tusindvis af mennesker. Det var en oplevelse, som han ikke ville ønske noget barn skulle gå igennem.

"Jeg synes ikke, at et barn skal blive bedt om at gøre dette under nogen omstændigheder," udtalte prinsen.

Dianas død gjorde prinsen bitter og han tilskriver selv hendes død som en af grundene til, at han på et tidspunkt levede et vildt liv, der lå lige på grænsen af, hvad han kunne tillade sig.

Heldigvis er Harrys liv kommet på sporet igen, og sammen med konen Meghan Markle har han sønnen Archie og datteren Lilibet Diana, der er blevet opkaldt efter Harrys afdøde mor.