Prins Christian hængt ud efter video fra vild skiferie

Royalt

03/03/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

En video fra prins Christians skiferie har skabt stor debat og rettet kritik af den unge prins.

Kronprinsfamiliens vinterferie blev som altid tilbragt i Verbier i Schweiz, men 16-årige prins Christian havde dog andre planer. 

Som hos de fleste teenagere så trak en ferie med vennerne nemlig mere end en med mor og far, og han tilbragte derfor vinterferien med sine gymnasiekammerater i franske Val Thorens, som blandt andet er kendt for at være mange gymnasiers foretrukne skisportsrejsemål. 

Den unge prins har tilsyneladende haft en sjov og farverig tur, men han er nok lidt træt af, at en video af én af aftenernes udskejelser er blevet delt på det sociale medie Instagram. 

Det skriver Her og Nu

Val Thorens er hvert år 'legeplads' for tusindvis af gymnasieelever, som tager afsted på skiture, som skolerne er med til at arrangere, og sådan en tur findes også på kostskolen Herlufsholm, hvor prins Christian har sin daglige gang. 

Eleverne på kostskolen giver et sted mellem 8.495 og 13.495 kroner for en uge med alt fra liftkort og ski til fest og adgang til natklubben Malaysia inkluderet. 

Tilsyneladende paradis for en hver fest- og skiglad 16-årig. 

I vinterferien nød prins Christian tilsyneladende også godt af friheden væk fra mor og far, og han blev således optaget på en video under en privat afterskifest på den udendørs klub, La Folie Douce. 

Her ser man den unge prins iført tøj med Herlufsholms genkendelige våbenskjold sammen med nogle af sine venner, mens han ryster en stor flaske champagne, som sprøjtes ud over de mange andre festende gæster, som tilsyneladende ikke har noget imod at få de dyre dråber ud over sig. 

Videoen blev postet af én af Christians venner i en 'story' på Instagram og er siden blandt andet blevet delt på en fanside for de kongelige, hvor den festende prins har mødt stor kritik. 

Det er til trods for, at kronprinsesse Mary til den engelske avis Financiel Times tidligere opfordrede medierne og offentligheden til at 'skåne' prins Christian og Prinsesse Isabella. 

"Vi har to teenagere i huset, og teenageårene er meget transformerende og sårbare," forklarede hun således. 

Videoen er siden blevet fjernet fra fansiden, og kontoen, hvor den oprindeligt blev lagt op, er blevet gjort privat.