Otte årig sender "royalt" billede til Dronning Elizabeth: Få timer efter hendes død modtager pige så et brev fra hende

Royalt

27/10/2022

Foto: Facebook @ABCRural
Foto: Facebook @ABCRural

Skrevet af Emil B.

En lille pige på otte år fik sit livs dag. Hun havde nemlig klædt sig royalt ud og sendt et billede af sig selv til dronningen. Få timer før den daværende dronning Elizabeth dør får hun så et brev tilsendt.

Udklædningskonkurrencen

Det hele startede, da pigen, Olivia Aksers, mor, Natalie Akers, faldt over en fancy dress-konkurrence afholdt i Storbritannien. Natalie vidste, at hendes datter elskede udklædningskonkurrencer. De boede dog i Australien, men hun spurgte dem, om de ville acceptere en deltager fra et andet land. Det ville de godt.

Sammen fandt mor og datter så en flot uniform inspireret af Trooping the Color-ceremonien. Olivia ville nemlig ligne en royal komplet med hvide handsker og rød militæruniform. Så opstillede hun sig til konkurrencen.

Deltagelse i konkurrencen og brevet

Olivia satte sig op på sin pony, Lady, og lavede honnør til kameraet. Da moren og datteren var tilfreds med billedet, sende de det til konkurrencen, men vandt desværre ikke.

Men det gav dem en fantastisk idé: de ville sende et billede til dronningen. I juni 2022 skrev skrev Olivia derfor et dybt personligt brev til dronningen og medsendte billeder. Alt med håbet om, at hendes majestæt ville modtage konvolutten.

Hun startede brevet med: "Kære dronning Elizabeth. Mit navn er Olivia Akers. Jeg er otte år gammel og bor i Tallygaroopna, Australien." Hun spurgte også, om dronningen spiste marmelademadder, og hvor mange heste dronningen ejede. Hun nævnte så, at sadlen på hendes billede var fra England, mens hendes var australsk.

Så var der bare at vente på svar

Den lange ventetid

Olivia ventede ivrigt på at få svar fra dronningen. Hun spurgte sin mor jævnligt, om posten var kommet med et brev. Men det var han ikke.

Så døde dronningen og pigens håb slukkedes. De vidste dog ikke, at der lå et brev til hende på et postkontor i Tallygaroopna.

Efter skoletid gik Natalie derfor en sidste gang hen til postkontoret for at se, om der var post til hende. Det var der.

Og hun blev rørt til tårer over at se brevet fra dronningen. Hun skyndte sig hen til sin datter, der blev ekstatisk glad.

I brevet stod der, at "Hendes Majestæt blev rørt over at vide, at du også elsker at ride, og at hun elskede dine billeder."