Ofrede otte år af sit liv: Så smed Kate og William hende på porten

Royalt

22/08/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Rikki Jørgensen

Det kan godt være, at almindelige familier ikke har råd til en fast barnepige, men for de kongelige kan den faste barnepige spille en stor rolle i familielivet. Efter at have boet 8 år hos Kate og William, er deres børns barnepige, Maria Borrallo, ikke længere en del af hustanden.

Kate og William skal videre. Prinseparret har besluttet at flytte for at bosætte sig i deres nye hjem Adelaide Cottage.

Deres flytteplaner har været store, men for den kongelige barnepige, Maria Borrallo er flytningen samtidig også et farvel i forhold til at bo med det kongelige par.

Barnepigen har indtil videre ofret otte år af sit liv på omsorg, kærlighed og hengivenhed overfor Kate og Williams tre børn. Prinseparret har dog ikke fundet plads til deres børns barnepige, som dermed skal flytte ind et andet hjem.

I alt er det indtil videre blevet til otte år som barnepige for prins William og hans kone Kate. Maria Teresa Turrion Borrallo tager sig af prinseparrets børn under særlige begivenheder, men hvad hendes rolle ellers er i dagligdagen, det holdes indenfor prinseparrets fire vægge.

Hun begyndte at arbejde for prinseparret i 2014, da prins George kun var otte måneder gammel.

Maria Teresa Turrion Borrallo blev født i Madrid, men voksede op i Palencia. Borallo er professionel barnepige , der er blevet uddannet på Norland College i Bath (UK). Norland College er kendt for at uddanne kvalitetsbarnepiger, som ofte finder arbejde for berømte familier.

Borrallo er prinseparrets dedikerede barnepige. Hun er blandt andet blevet trænet i taekwondo, anti-terrorisme og kørsel under vanskelige vejrforhold.

Startlønnen for en uddannet barnepige fra Norland College i Bath er ca. 50.000 euro, men mon ikke den kongelige barnepige tjener væsentlig mere.