Meghan og Harry droppet

Royalt

02/5/22 | 06:38

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Prins Harry og Meghan Markle kan ikke længere bryste sig af at skulle samarbejde med Netflix om en animationsserie.

Meghan Markle kunne sidste sommer offentliggøre, at hun og prins Harry havde indgået et samarbejde med Netflix.

Efter at have truffet beslutningen om at forlade den britiske kongefamilie, har parret stiftet et produktionsselskab ved navn Archewell Productions. Det var gennem dette selskab, at de indgik samarbejdet med streaminggiganten.

Dengang kunne Meghan Markle fortælle, at samarbejdet indebar, at hun skulle stå i spidsen for at producere en animationsserie med titlen 'Pearl'. Det bliver dog ikke længere aktuelt, da samarbejdet er blevet droppet af Netflix.

"Jeg er begejstret for, at Archewell Productions er partner med gigantplatformen Netflix, og de fantastiske producere vil give jer en animeret serie, der hylder ekstraordinære kvinder gennem verdenshistorien," lød det fra Meghan Markle i en pressemeddelelse sidste sommer.

Nu skriver mediet Deadline dog, at Netflix har valgt at droppe produktionen af den ellers planlagt animationsserie. Det betyder, at Meghan Markle ikke får muligheden for at stå i spidsen for serien, der altså skulle have hyldet 'ekstraordinære kvinder gennem verdenshistorien'.

Mediet oplyser desuden, at årsagen til, at serien nu er blevet droppet er, at streamingtjeneste har været nødt til at spare. Det sker i kølvandet på et dårligt regnskab, der har resulteret i et stort fald i deres aktiekurs.

'Pearl' skulle have været den første animationsserie, som Archewell Productions skulle have skabt. Til trods for, at parret har været gode til at melde ud med nyheder, har de endnu ikke meldt noget ud om, at de ikke længere skal lave denne serie sammen med Netflix.

Hvor meget arbejdet, de konkret har noget at lave vides ikke, men ifølge Deadline var det næppe meget, da 'Pearl' fortsat var i den tidlige udviklingsfase, da Netflix traf beslutningen om at droppe det.

Helt skidt forholder det sig dog ikke for Archewell Productions, hvis samarbejde med Netflix ikke blot begrænser sig til 'Pearl', og ifølge Deadline er streamingtjenesten fortsat optimistiske omkring de øvrige projekter, de samarbejder om.