Meghan Markle angriber Prins Charles: 'Harry har mistet sin far'

Royalt

31/8/22 | 13:22

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Prins Harry har mistet sin far på grund af sin dramatiske fejde med kongehuset. Det hævder Meghan Markle i hvert fald.

Hertuginden af Sussex antydede, at det er Harrys beslutning at holde sig adskilt fra den kongelige familie i et interview, der blev offentliggjort i dag. Interviewet kan vel betegnes som noget af en bombe for kongehuset.

Hun sagde, at det “ikke behøver at være det samme” for Harry, som det er for hende og hendes far. 

Meghan tog stor afstand fra sin far, Thomas Markle, efter han lækkede et brev til The Mail on Sunday, hvor hun tiggede ham om, han ikke ville holde op med at tale med journalister.

I mellemtiden blev Harrys forhold til sin familie mere og mere anstrengt, da han og Meghan gav deres store Oprah-interview. 

Ifølge The Sun, sagde Meghan: 

“Harry sagde til mig, ‘jeg mistede min far i denne proces’.” 

“Det behøver ikke at være det samme for dem, som det var for mig, det er hans egen beslutning.” 

Det er ikke klart, om Harry henviste til sin egen far eller Meghans i sin kones påstande. 

Men som svar på kommentarerne sagde en kilde tæt på prins Charles: 

“Prinsen af Wales elsker begge sine sønner meget højt.” 

Meghans kommentarer ser ud til at være præcis de samme, som prins Harry tidligere har fremsat om sin far. Ligeledes svarer det til det, som han tidligere har fortalt Oprah: Nemlig at hans far ikke mere ville hjælpe ham økonomisk og stoppede med at besvare hans opkald.

Under interviewet med Meghan, fortæller journalisten, hvordan Harry for en stund sluttede sig til sin kone til interviewet i deres hjem i Montecito, Californien, og endda fortalte hende, at nogle af hans familiemedlemmer “ikke er i stand til at bo og arbejde sammen”. 

Hertugen, der arbejder fra det kontor, han og Meghan deler derhjemme, sagde: 

“De fleste mennesker, som jeg kender, og mange fra min familie, de er ikke i stand til at arbejde og bo sammen.” 

“Det er faktisk virkelig underligt, fordi det ville virke som et stort pres. Men det føles bare naturligt og normalt for os.” 

Journalisten sagde, at Harry udtalte ordet familie mens han rullede med øjnene, før han understregede, at han og Meghan altid vidste, at denne tid i deres liv ville blive hektisk. 

Spotify udgav i sidste uge Meghans første Archwell podcast, efter hun og Prins Harry underskrev en aftale med Spotify.

Hertuginden afslørede, hvordan hendes liv ændrede sig, da hun sluttede sig til kongehuset, og hævdede, at hun havde følt negativiteten ved at blive stemplet som ambitiøs. 

Under sit interview fortsætter Meghan med at sige, at hun var nødt til at passe ind i en rolle, da hun var en arbejdende kongelig, hvilket tyder på, at hun konstant fik at vide, hvad hun skulle have på og sige.