Elizabeths hunde i sorg: Se dem vente på kisten

Royalt

22/09/2022

Kilde: YouTube

Skrevet af Emil B.

Det er almen kendt, at hunde har været en stor del af Dronning Elizabeths liv. Derfor var hundene også i stor sorg efter Elizabeths død.

Hundene venter på deres ejer

D. 19 september blev Dronningen begravet. Her var hundene selvfølgelig også med for at sige et sidste farvel til Dronningen, før hun blev sænket ned i jorden.

Selvom hunde ikke viser følelser helt på samme måde som mennesker, var det alligevel tydeligt, at hundene kunne mærke, at det ikke bare var, hvilken som helst dag.

Hundene var tydeligt påvirkede af hændelsen og holdt sig indadvendte og i ro. Særligt den ene hund havde et tomt blik, der sagtens kunne tolkes som dyb sorg over, at hendes ejer ikke længere kunne nusse hende.

Nu er spørgsmålet så: hvem skal være de næste til at nusse hundene og gå tur med dem efter Dronningens død?

Ham her skal tage sig af den

Vi har tidligere skrevet, om at det var uvist, om hvem, der skulle tage sig af de to hunde, efter Dronningens død. Det er nu kommet frem, at Prins Andrew kommer til at tage sig af de to hunde.

Dronning har også tre andre hunde. Her er det kommet frem, at de skal passes af to slægtninge til Dronningen. De to slægtninge er Angela Kelly og hendes ven Paul. De to kendte hendes majæstet indgående og gik tur med hendes hunde i Buckingham Palace.

Hundenes fantastiske liv

Dronning Elizabeth var kendt som en hundeelsker. Faktisk havde hun på et tidspunkt over 30 hunde, som en hel stab af mennesker hjalp til med at passe.

Dog var det ikke lutter lagkage hele tiden. Hundene havde nemlig en tendens til at angribe personalet på den kongelige palads.

Derfor havde hun også en hundepsykiater, Roger Mugford, der hjalp til med at passe og opdrage hundene, så de holdt sig nogenlunde i ro.