Efter dronning Elizabeths død: sådan ender hendes hunde

Royalt

09/09/2022

Kilde: Instagram @theroyalfamily

Skrevet af Emil B.

Det er ingen tvivl, om at Dronning Elizabeth var ekstremt glad for hunde. Så nu melder spørgsmålet sig: hvem skal tage sig af dem, når nu hun er væk?

Det her sker med hendes hunde

Lige siden hun fik sin første Corgi til sin 18-års fødselsdag, har hundepasning været en prioritet, og hun har angiveligt haft mere end 30 corgier.

Ved hendes død havde hun dog blot fire af dem tilbage, da hun håbede ikke at efterlade sig nogen. To var af racen Welsh Corgi Cardigan og hedder Muick og Sandy, og en Dorgi kaldet Candy og en Cocker Spaniels.

Hun vil derfor gerne se dem komme godt videre, nu hun ikke er her længere. Ifølge skriveren af den royale biografi, Ingrid Seward, var det derfor også en prioritet for hende, at hundene skal have et godt liv efter hendes død: "Jeg forestiller mig, at hundene ville blive passet af familien, sandsynligvis Andrew, da det var ham, der gav dem til hende, de er ret unge, corgierne og dorgierne."

Kilde: YouTube

Personalets nære forhold til dyrene

Det er dog ikke sikkert, at hundene bliver givet videre til hendes børn. Ifølge forfatteren Penny Junor er det også en mulighed, at personalet kan få nogle af de bløde kæledyr: "Omsorgen for hundene er nogle gange faldet til tjenerne, men for det meste til dronningens betroede dressmaker, assistent og højre hånd, Angela Kelly."

Hun fortsætter dog også og nævner hendes butler, Paul Whybrew som en mulig kandidat for hundepasningen: "[omsorgen er faldet] til hendes lige så betroede side i mange år, Paul Whybrew, som blev set gå med dronningen og hundene i James Bond-spoofen," skrev hun i sin bog fra 2018, All The Queen's Corgis. 

Hun tilføjer yderligere: "Begge er glade for hundene, har uhindret adgang til dronningen og siges at være meget tæt på hende."