Skal du på efterårsferie? Her er danskernes rejsemål foretrukne rejsemål

Rejse

04/10/2023

Foto: TUI Danmark
Foto: TUI Danmark

Skrevet af J. Bøgen

Med ni ud af ti rejser solgt i den populære uge 42 gør TUI nu status på danskernes foretrukne destinationer den kommende efterårsferie.

Rejseselskabet TUI har solgt størstedelen af sine rejser i uge 42 og gør derfor status på danskernes foretrukne rejsemål dette efterår. 

Efterårsferien er speciel, fordi den markerer overgangen fra sommersæson til vintersæson. Det betyder i grove træk, at middelhavsdestinationerne udfases og erstattes af vinterdestinationerne, hvor der er højere temperaturer i vinterperioden. Med andre ord erstattes direkte flyvninger til Det Græske Øhav, Cypern og Mallorca med direkte flyvninger til De Kanariske Øer, Kap Verde, Thailand, Mexico og Egypten.

Foruden populære charterdestinationer ser TUI i år en øget interesse for ruteflysløsninger til storbyer. Ruteflysløsninger giver i modsætning til charter TUI’s gæster mulighed for at sammensætte de forskellige dele af den pakkerejse, de ønsker sig – hvad enten det er tre uger i Asien på forskellige destinationer, en kort weekendtur til en storby, roadtrip i USA eller noget helt fjerde.

Mest bestilte charterdestinationer i uge 42
 1. Gran Canaria

 2. Kreta

 3. Cypern

 4. Rhodos

 5. Mallorca

Mest bestilte storbyer i uge 42
 1. Rom

 2. Barcelona

 3. New York

 4. London

 5. Dubai

Største stigning i bestillinger sammenlignet med sidste år for uge 42
 1. Paris

 2. Athen

 3. Malta

 4. Rom

 5. New York

 6. Costa del Sol

 7. Phuket