Pakker du din kuffert ind i folie? Derfor bør du overveje det næste gang, du skal ud at rejse

Rejse

17/03/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Det virker måske underligt - men der er flere gode grunde til det.

Trenden med at pakke bagage ind i plastfolie bliver nemlig mere og mere populær, og er især synlig i lufthavne.

Plastfolie på kufferter beskytter dem mod forskellige eksterne faktorer under transport. Find ud af, hvordan og hvorfor du skal pakke din kuffert ind i plastfolie.

I flere europæiske lufthavne findes der en mulighed for at 'pakke kufferten ind' i folie, men det koster omkring 20 euro. Det gør det nemt at pakke kufferten ind i folie, men det er ikke billigt.

Alligevel vælger mange mennesker at benytte sig af denne service. Det er værd at tilføje, at du selv kan pakke din kuffert derhjemme før rejsen. Det kræver blot, at du køber en rulle plastfolie, som du bruger til formålet.

Og det bør du kraftigt overveje inden din næste rejse.

Derfor skal du gøre det

Der er mange grunde til, at nogle bruger plastfolie, hvilket kan være at beskytte den ydre del af kufferten.

Andre pakker bagagen ind for at passe på de ting, der befinder sig inde i den. De mest væsentlige grunde til at bruge folie til formålet er:

Ridser og snavs, som opstår under transporten af kufferten til flyet. Interessant nok beskytter folien kufferten mod at knække, men også, at andre kan få adgang for til dens indhold.

Smuglere, som udnytter intetanende rejsendes bagage til at smugle narkotika i dem. Når kufferten er sikret med folie, minimeres risikoen for at blive udsat kriminalitet.

Man kan nemlig straks se spor på folien, hvis nogen har forsøgt at få adgang til dens indre.

Der er fortsat mange, der undlader at bruge folie, da de ser det som en gene. Hvad du mener om dette, er helt op til dig selv. Der er nemlig ikke noget, der er direkte rigtigt eller forkert i dette henseende.

Men nu kender du i hvert fald til nogle af fordelene ved at pakke kufferten ind inden afrejse!