Har du kontanter i hjemmet? Her er de bedste gemmesteder

Foto: Screenshot, @smartfox / YouTube
Foto: Screenshot, @smartfox / YouTube

Skrevet af J. Bøgen

Det mindsker virkelig risikoen for, at fremmede finder dem!

At skjule kontanter derhjemme kan virke som en gammeldags idé i en verden, hvor de fleste har deres formuer stående på en bankkonto.

Derfor er der alligevel danskere, der foretrækker at have sine penge i kontanter, da det kan for flere give en ekstra følelse af sikkerhed.

Men hvor bør kan man gemme dem?

Der er nu lavet en YouTube-video, som er dedikeret til at svare på netop det spørgsmål, og i den video bliver du præsenteret for en række geniale og overraskende metoder til at skjule kontanter i hjemmet.

En af de metoder, der skiller sig ud, er brugen af dine shampooer.

Trick nummer fire i videoen omhandler, hvordan du ved at tømme en shampoo har et sted, hvor du kan opbevare dine kontanter. Her ville en tyv nok aldrig drømme om at kigge (medmindre vedkommende læser denne artikel).

Det kan du se meget mere om i videoen, som venter på dig i bunden af artiklen.

Et godt tip

Det fremgår yderligere af videoen, at spredning af dine kontanter er vigtigt, når det kommer til at gemme kontanter i hjemmet.

I stedet for at placere alle dine værdier på ét sted, foreslås det at sprede dem ud over flere kreative gemmesteder. Dette sikkerhedslag sikrer, at du ikke mister hele din formue, hvis ét af skjulestederne bliver opdaget.

Det er i hvert fald noget du bør overveje, hvis du er typen, der gemmer kontanter derhjemme.

Der er selvfølgelig ingen garanti for, at disse gemmesteder ikke kan blive opdaget.

Se en masse gode gemmesteder i videoen herunder.