Makeup-artist deler 2 tips: Sådan kommer du til at se yngre ud

Mode med mere

02/03/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Det handler om bryn og læber.

At se yngre ud indebærer ikke kun en god hudplejerutine, men også en god makeuprutine.

Det skriver Express.

Heldigvis har Saffron Hughes, makeupartist hos FalseEyelashes.co.uk, delt, hvilke to fejl der kan være at "føje år til dit udseende".

Make up der gør dig gammel

Hun argumenterede for, at selvom aldring er en naturlig og smuk proces, kan du "føje år til ansigtet" bare ved den måde, du anvender din makeup på. Også selvom det måske ikke er din hensigt.

Saffron sagde:

"Den måde, vi laver vores makeup på, bør ændre sig med alderen, og ved at følge nogle professionelle råd og gøre det ordentligt, kan det give et friskt ansigt."

En af disse makeup-fejl involverer at holde dine bryn meget tynde som stilen i 90'erne.

Bryn

Efterhånden som vi bliver ældre, har øjenbrynene en tendens til at tynde naturligt, men for et ungdommeligt udseende, der også indrammer dit ansigt, anbefaler Saffron, at det skal være fyldigere.

Hun anbefaler at tage en fin brynblyant og lave små strøg for at give illusionen af ​​et fyldigt og let buet bryn, der kommer til at "løfte ansigtet".

Make-up artisten bemærkede, at metoden med at tegne øjenbrynshår får dem til at "se mere realistiske ud".

Selvom det tager lidt mere tid, hævdede Saffron, at "forskellen er magi".

Læber

Bortset fra bryn, kan valg af den rigtige farve til læberne give et mere ungdommeligt udseende.

Mørke læbestifter kan, selv om de er sæsonbestemt, faktisk "føje år til ansigtet".

Når folk bliver ældre, bliver deres læber tyndere og mister deres definition, så det er fristende at trække læberne over for at give illusionen af ​​en fyldigere trutmund.

Det er dog bedre at holde sig fra mørkere nuancer.

I stedet anbefaler Saffron at give dine læber med en farve, der ikke er mere end en eller to nuancer mørkere end en persons naturlige læbefarve, og derefter følge op med lipgloss.

Hun sagde: "Glossen skaber dimension til læberne, giver en illusion af fyldigere, yngre udseende trutmund." Under læbestiften er læbepomader fantastiske, da de kan spille en rolle i at "reducere ældningstegn".