Spiser du sur-sød sauce fra McDonalds? Folk af forbløffede, efter ingredienserne er blevet offentlig gjort

Mad og drikke

22/10/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mia R.

I lang tid har sur-sød sauce fra McDonald's været en fast favorit blandt mange fastfood-elskere. Men en nylig opdagelse om, hvad saucen egentlig er lavet af, har efterladt mange i chok.

Det viser sig, at en af hovedingredienserne i McDonald's sur-sød sauce er abrikos, en frugt, som mange ikke havde forventet ville være en del af denne populære sauce. Evan-May var chokeret, da hun opdagede dette og delte sin opdagelse online. I videoen, der nu er set over 242.000 gange, spørger hun sine følgere, om de var klar over, at denne frugt var en del af saucen, og folks reaktionerne var lige så overraskede som hende.

Misforståede antagelser

Mange mennesker havde antaget, at saucen var lavet med enten ananas eller mango, hovedsageligt på grund af saucens sødme og dens sammenhæng med asiatisk mad, hvor disse frugter ofte bruges. Opdagelsen af, at det faktisk var abrikos, der blev brugt, fik mange til at udtrykke deres overraskelse og forbløffelse på de sociale medier. Nogle følte endda, at denne opdagelse fik dem til at se på McDonald's sur-sød sauce – og andre saucer generelt – på en helt ny måde.

Opdagelsen ryster fastfood-elskere

Evan-Mays opdagelse har forårsaget en bølge af overraskelse blandt fastfood-elskere, som nu spørger sig selv, hvad der ellers er i de saucer, de nyder hos McDonald's. Evan-May selv udtaler, at denne opdagelse har "rystet hende til hendes kerne", og hun opfordrer nu andre til at være mere opmærksomme på, hvad de spiser, selv når det kommer til tilsyneladende uskadelige saucer, skriver Mirror.

Endnu en fastfood overraskelse

Denne historie er endnu en i rækken af mange opdagelser, hvor fastfood-elskere får en overraskelse, når de lærer mere om, hvad deres favoritmåltider egentlig indeholder. Det er en påmindelse om, at det altid er en god idé at være informeret om, hvad vi spiser, selv når det kommer til noget så simpelt som en sauce til vores nuggets eller pommes frites. Det er også et klart eksempel på, hvordan sociale medier kan bruges til at dele opdagelser og information, der kan påvirke vores valg og beslutninger, når det kommer til fødevarer og ernæring.