Skudsikker teknik: Sådan får du perfekte spejlæg hver gang

Mad og drikke

22/06/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mette N.

Mange af os ønsker at kunne tilberede de perfekte spejlæg, men det kan være svært, når blommerne så let går i stykker – men dette tip løser det hele!

De fleste mennesker elsker et godt spejlæg – de er lækre, hyggelige og superhurtige at lave i en fart.

Det eneste problem er, at det kan være svært ikke at ødelægge blommen. Men nu behøver du ikke bekymre dig længere, da influenceren tarawoodcox11 har delt et enkelt tip, der sikrer, at du får de perfekte æg hver gang.

Alt, hvad du behøver, er lidt vand.

I den korte video på hendes kanal ser man hende lægge fire æg i en stegepande, inden hun tilsætter lidt vand.

Hvis man derefter dækker panden til og lader det simre i 30 til 40 sekunder, siger hun, at man får "de perfekte æg hver gang".

Tippet i praksis

Og æggene ser fantastiske ud ved slutningen af processen – der er ikke en eneste blomme, der er gået i stykker.

Nu behøver du aldrig mere at bekymre dig om at ødelægge blommerne.

Flere mennesker har liket videoen, siden den blev delt på sociale medier.

De var også hurtige til at dele deres tanker – og det ser ud til, at metoden er absolut idiotsikker.

En person sagde: "Har gjort det i årevis. Det virker altid."

En anden skrev: "Jeg prøvede det."

En tredje svarede: "Jeg troede, at alle allerede gjorde dette."

I mellemtiden kommenterede en fjerde: "Jeg har altid lavet spejlæg sådan her ... Det er sådan, min mor lærte os at gøre det."

Selvom mange mennesker syntes, at det var et genialt tip, var andre mere skeptiske. Nogle mente, at metoden risikerer at overkoge æggene.

Delte meninger

Når det kommer til, hvordan folk kan lide deres spejlæg, kan diskussionen blive ret intens!

En svarede i kommentarsporet til videoen: "Det kaldes vendte spejlæg, og du skal bare dække panden i et minut. Ingen grund til at tilføje vand."

En anden svarede: "De var allerede perfekte før vandet."

En mere tilføjede: "Gør ikke dette, det gør æggene seje som bare pokker. Jeg gjorde det for et år siden, aldrig igen. Bare læg låg på."

Så det ser ud til, at brugere på sociale medier er delte i meningerne om tippet, men mange mennesker har prøvet det.

Teknikken er kendt som "basting" [at overhælde æg eller anden mad med væske], og den har tilsyneladende været kendt i et stykke tid.

Men hvis du har problemer med, at dine blommer går i stykker, kan det være værd at prøve.

Det ser ud til at have virket for mange mennesker – og du ved aldrig – måske får du nogle fantastiske resultater!

Kilde: express.co.uk