Læste menukort forkert: Restaurantbesøg blev en dyr fornøjelse

Mad og drikke

09/03/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kenn C.

En kulinarisk kæresteaften på Gordon Ramsey restaurant, blev en dyr fornøjelse

Jeffrey Paige og hans kæreste oplevede enhver restaurantgæsts mareridt, da de besøgte Gordon Ramsay Steak i Atlantic City, USA.

Et enkelt måltid endte med at koste dem langt mere, end de nogensinde havde forventet – men Jeffrey "fortryder intet" ved oplevelsen.

Jeffrey havde glædet sig til at forkæle sin kæreste med det, han troede var et udsøgt tilbud på Triple Seared Japanese A5, også kendt som Kobe-kød, til ca. 235 DKK for cirka 113 gram.

I virkeligheden var det prisen for cirka 28 gram kød - og da Jeffrey bestilte hele 340 gram kød betød det, at regningen løb op i mere end 4.030 DKK.

En mindeværdig mundfuld

På trods af den pebrede pris, ser Jeffrey tilbage på måltidet med glæde. "Kobe-kødet var som intet andet, smeltede på tungen, og hele måltidet var fantastisk," delte han.

Oplevelsen ved at spise på en af Gordon Ramsays restauranter var uforglemmelig for parret, og Jeffrey ser humoristisk tilbage på fejlen.

"Jeg ville ønske, at Gordon Ramsay selv var der til at kalde mig en donut for denne fejltagelse," siger han med et smil.

Gordon Ramsay restauranternes prisleje

Gordon Ramsay, med omkring 33 restauranter verden over, er kendt for sine prisbelønnede spisesteder.

Priserne kan variere betydeligt; fra den luksuriøse Savoy Grill i London, hvor en filet steak koster 540 DKK, til mere budgetvenlige alternativer såsom Heddon Street Kitchen, hvor to retter kan nydes for 165 DKK.

Selvom Jeffrey og hans kæreste fik sig en overraskelse, da regningen kom, var oplevelsen og kvaliteten af måltidet det hele værd.

"Steaken og oplevelsen var uforglemmelige, og hvis jeg skulle lave denne fejl, er jeg glad for, at det var på Chef Ramsays restaurant," reflekterer Jeffrey.

Kilde: Daily Star