"Marry Me Chicken" er en populær italiensk-amerikansk ret, lavet med stegte kyllingelår i en cremet parmesansauce.
Det unikke navn blev skabt på grund af dens uimodståelige smag, der siges at have kraften til at fremkalde et ægteskabsforslag.
Delingen af hendes version af retten på bloggen Little Sunny Kitchen, gør at opskriftsforfatteren og den ivrige hjemmekok Diana var enig.
Hun hævdede: "Denne kyllingemiddag er så god, at hvis du laver den til din partner, vil et ægteskabsforslag være deres næste spørgsmål.
"Alt, hvad du behøver for at lave denne vidunderlige ret, er blot nogle få ingredienser og en halv time af din tid."
Det skal du bruge
Tre store kyllingebryster (uden ben og skind)
En halv teskefuld salt
En fjerdedel teskefuld stødt sort peber
50 g hvedemel
30 ml olivenolie
30 g usaltet smør
Tre fed hvidløg, hakket
240 ml hønsefond
240 ml fløde
45 g parmesanost, revet
En teskefuld chiliflager
En fjerdedel teskefuld oregano
En fjerdedel teskefuld timian
En tredjedel kop soltørrede tomater, hakket
En spiseskefuld friske basilikumblade
Sådan gør du
Start med at skære kyllingen i tynde skiver på langs og krydr dem med salt og peber. Vend dem i en skål med hvedemel og ryst overskydende mel af.
I en stor stegepande opvarmes olivenolie, og smørret smeltes ved medium varme, hvorefter det fordeles jævnt i bunden af panden. Tilsæt kyllingen for at brune den, men pas på ikke at overfylde panden - arbejd i stedet i portioner, hvis det er nødvendigt.
Steg kyllingen i fem minutter på hver side, eller indtil den er gyldenbrun og gennemstegt. Lad den hvile på en tallerken, dæk den til, og sæt den til side.
Steg hvidløget i den samme pande i et minut, indtil det dufter. Tilsæt derefter hønsefonden og skrab eventuelle rester, der sidder fast i bunden af panden, af med en træske.
Juster varmen til medium-lav, inden du tilsætter fløden og parmesanosten til panden. Lad saucen simre i et par minutter, og krydr den derefter med chiliflager, timian og oregano.
Krydr med salt og peber efter smag, tilsæt de soltørrede tomater og læg kyllingen tilbage i saucen. Lad det simre og tykne i et par minutter mere.
Pynt med hakket frisk basilikum og server varmt over pasta eller ris.
Kilde: Express