Hvad din McDonald's-bestilling siger om dig, ifølge en psykolog

Mad og drikke

26/11/2023

Foto: @ freestocks.org/Pexels
Foto: @ freestocks.org/Pexels

Skrevet af Vimal N.

Opdag, hvad din McDonald's-bestilling afslører om din personlighed ifølge en psykolog.

Jo Hemmings, en adfærds- og mediepsykolog, har kastet lys over, hvad din McDonald's-bestilling egentlig siger om dig som person. Dette kan virkelig åbne dine øjne for din egen personlighed.

Den traditionelle Big Mac elsker

Hvis din foretrukne bestilling er en Big Mac, identificerer Hemmings dig som en "traditionel person". Du er sandsynligvis en loyal ven, der dog ikke holder tilbage med dine meninger. Hemmings nævner også, at du kan være en smule dogmatisk, men din evne til at le af dig selv gør dig charmerende.

Festens sjæl med Chicken Nuggets

Er Chicken Nuggets mere din stil? Hemmings kalder dig "festens sjæl" og beskriver dig som "positiv og optimistisk". Du er en fantastisk kammerat, men måske lidt tilbøjelig til at mangle spontanitet.

McSpicy – en livsnyder og drømmer

For dem, der kan lide McSpicy, bliver de kategoriseret som "folkets behager" og "drømmere". Hemmings mener, at "livet omkring dig sjældent er kedeligt", og du elsker sandsynligvis at rejse.

Værdi for pengene med Quarter Pounders

Hvis Quarter Pounders er din favorit, siger Hemmings, at det viser, at du "kan lide at få valuta for pengene". Du er ikke en storspender, men sørger altid for, at dine venner har det sjovt, når I er ude sammen.

Den eksotiske Triple Cheeseburger-fan

Hvis du er til Triple Cheeseburger, er du ifølge Hemmings "ivrig og lejlighedsvis overdriver livet". Du er fuld af energi og foretrækker noget, der holder dig gående uden at miste momentum.

Drive Thru Hamburger – følger strømmen

Bestiller du en hamburger i Drive in, viser det, at du er villig til "at følge med strømmen". Hemmings foreslår endda, at du måske føler dig bedre, hvis du "siger noget" fra tid til anden.

Fillet-o-Fish og Wrap-elskere

Fillet-o-Fish-elskere kan være "kræsne" og bekymrer sig sandsynligvis om deres sundhed. Wrap-elskere fokuserer på "indholdet" og er også lidt "afventende", men samtidig "venlige" og "støttende".

Happy Meal – Det indre barn

Hvis Happy Meals er din go-to, og du er ældre end en teenager, siger Hemmings, at dit indre barn "råber højt", og du er super "positiv" at være omkring. Hemmings spørger med et smil, "Hvorfor skulle du ikke have et legetøj med din mad?"

Kilde: Mirror