Hvis du er fortrolig med airfryeren og endda har en selv, er du måske opmærksom på nogle af de udfordringer, det kan medføre at lave mad i dem.
Det kan for eksempel være skuffelsen, du mærker, når du åbner apparatet og tager din mad ud, kun for at opdage, at selvom du har fulgt opskriften til punkt og prikke, er det, du forventede skulle være en velsmagende godbid, faktisk blevet sjasket til.
Væske er ikke din ven, når det kommer til madlavning i en air fryer - du bør aldrig tilsætte mere end en smule vand, når du laver mad i den. Ligeledes vil alt, der er saucebaseret eller kræver en våd dej, ikke give de bedste resultater i dette bordapparat og kan efterlade dig med en stor rengøring.
En ekspert, Dan Zuccarello, chefredaktør hos America's Food Kitchen, blev citeret i Insider for at forklare, at det er helt afgørende at sikre, at hele overfladen af din mad er tør, før du putter den i din air fryer for at tilberede den.
Den gode nyhed er, at der er en utroligt nem løsning på dette, alt hvad du skal gøre, ifølge eksperten er, at simpelthen duppe dine fødevarer tørre med køkkenrulle, før du krydrer dem og putter dem i apparatet for at tilberede dem.
Dette er et nødvendig skridt, fordi vand, når det opvarmes, skaber damp, hvilket forhindrer din mad i at blive brun og producerer den lækre sprødhed, du leder efter fra din air fryer.
Faktisk er vand i almindelighed farligt i en air fryer, fordi det ifølge cookeryspace.com kan beskadige apparatet: "Hvis du tilføjer meget vand, kan den højhastighedsvifte forårsage, at det sprøjter overalt, og når vandet kommer i kontakt med de elektroniske komponenter, kan det beskadige din air fryer."
Kilde: Mirror.co.uk