Kvinde dybt forarget, efter kæresten nægtede at skille sig af med ”Den Gule Pude”

Livsstil

25/10/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Elvira V.

En mand har efterladt sin kæreste og folk online forarget, efter han indrømmede, at han sover med en 'gul pude' – men andre fyre støttede ham og sagde, at de også har en.

Hvor ofte vasker du din pude? Ifølge nogle eksperter bør vi vaske dem hver tredje uge, ellers kan de blive inficeret med bakterier og blive gullige af måneders sved. Men en mand har efterladt sin kæreste fuldstændig forarget, efter han indrømmede, at han faktisk kan lide at sove på sin misfarvede pude og ikke har planer om at smide den væk.

Manden skrev på X, tidligere kendt som Twitter, for at spørge sine medkammerater om opbakning, mens han hyldede "Den Gule Pude" som "magisk" og hævdede, at intet andet giver ham en lige så god nattesøvn som at hvile sit hoved på den gamle pude, som han har haft i årevis og aldrig har vasket.

Under brugernavnet @largemotorcycle skrev manden ved navn Cam: "[Min kæreste] er sur på mig, fordi jeg har afsløret Den Gule Pude for hende. Venner, jeg er sikker på, I ved, at denne her pude er magisk."

For mange mennesker kan den mystiske Gule Pude lyde som et fremmed koncept, men der er dem iblandt os, der alt for godt kender til, hvor behagelig hovedstøtten kan være, selvom den er lidt ulækker. Gule puder er puder, der har fulgt os igennem tykt og tyndt, og efter års brug har de alle de perfekte konturer, der gør det muligt at falde i søvn på ingen tid.

Og der var mange fyre, der svarede på Cams besked og delte hans følelser for den gule pude, da de bekendte, at de også havde en elsket pude, som de ikke ville bortgive for noget i verden. Faktisk fortrød de, der havde smidt deres misfarvede puder væk, beslutningen og hævdede, at de ikke har sovet lige så godt, siden de smed den væk.

Én person sagde, at deres "liv har været en nedadgående spiral" efter at have truffet den svære beslutning om at skille sig af med deres gamle pude, mens en anden insisterede på, at "at bruge den samme pude siden alderen 10 og aldrig vaske den" var en del af det at være en mand.

Men selvom mange fyre på de sociale medier forsvarede den berygtede gule pude, var der adskillige kommentarer fra dem, der blev fuldstændig frastødt af tanken. En kvinde indrømmede, at hendes mand har en pude med en lignende farve, og at han kalder pletterne for "krydderi".

En anden kvinde sagde: "Mænd vil håne kvinder for at tro på astrologi, men så tror de, at de kun kan sove, fordi deres pude er f***ing ulækker," mens en anden opfordrede kvinder til at skynde sig væk, hvis de ankommer til en dates hus og opdager, at han sover på en pude, der ser ud til at være umulig at redde.

Efter sit virale opslag fortalte Cam til NBC News, at han fandt debatten "underholdende". Han indrømmede, at han ville skifte pudebetrækket ud en gang om året for at holde sin gule pude frisk, men sagde, at hans kæreste senere har overbevist ham om at stoppe med at bruge den. Dog har han ikke smidt den gule pude helt ud – og i stedet beholder den "gemt væk".

Kilde: Mirror.