"Reddede mig fra blodprop": Fantastisk funktion i Apple Watch

Foto: ABC 5
Foto: ABC 5

Skrevet af Emil B.

Godt den funktion eksisterer i en Apple Watch, og den derfor kunne redde ham!

Spillede livreddende funktion

Ken Counihan opdagede til hans forfærdelse, at han hans vejtrækning ændrede sig: "Jeg fik en advarsel tilbage i oktober om, at min vejrtrækning var forhøjet," fortalte han ABC News.

Han fortsatte: "Min kone fik mig til at ringe til min søn, og han foreslog, at jeg skulle gå til ambulatoriet, få det undersøgt, hvilket jeg gjorde. Og de tog lige et røntgenbillede. Og de gav mig nogle medicin mod bronkitis på det tidspunkt."

Og efter at have gået hjem for at hvile sendte Apple Watch endnu en advarsel – og en som ville redde hans liv.

Tog på hospitalet

Og ca. kl. 22 fortalte den Ken, som er meget aktivt, at hans blodilt var lavt. Hans kone og søn tog ham til hospitalet, hvor lægerne undersøgte dataene indsamlet af hans Apple Watch – og der opdagede de en alvorligt sygdom.

Ken fortalte: "De tog mig tilbage til CT-scanningen og fandt ud af, at jeg havde blodpropper over hele mine lunger." Lægen fortalte Ken, at hvis han ikke var gået på hospitalet, kunne han være død. "Han sagde, at 60 % af de mennesker, der har denne tilstand på det tidspunkt. Og var jeg var gået i seng, var jeg måske ikke vågnet næste morgen."

Efter en bedring fortalte Ken, at han mente, at det var hans Apple Watch, der reddede hans liv: "Jeg har venner, der er gået ud og købt et Apple Watch på grund af det. Jeg har lige spist middag med en ven forleden aften, og han søger også at få et Apple Watch nu. Det reddede mit liv. Det er fantastiske."

Apple Watch og andre Smart phones kommer fyldt med sundhedsværktøjer, der alle viser folk deres puls og deres generelle aktivitet.