Pladespilleren er bestemt ikke død – den kan stadig købes

Skrevet af Redaktionen

Pladespilleren har eksisteret og været på markedet i mange år. Med tiden er der kommet mange alternativer, der kan erstatte den. Det er også sket i et stort omfang, men det betyder dog ikke, at pladespilleren er død.

Der er mange, der fortsat ønsker at holde fast i de gamle værdier og den kultstatus, der er forbundet med en pladespiller. Derfor er det heller ikke alle, der har valgt at oprette et Spotify-abonnement, så de blot kan streame trådløst til deres højttalere eller lytte med deres headset fra deres smartphone.

Du kan stadig købe pladespillere flere steder

Det er fortsat muligt at købe pladespillere på det danske marked. Du kan finde op til flere forhandlere, der sælger stort udvalg af nyproducerede modeller. Hvis du ønsker at holde fast i de klassiske værdier, så kan du i stedet vælge at se nærmere på annoncer på f.eks. Lauritz eller DBA. H

Mellemvejen: En nyproduceret pladespiller med retrolook

Hvis du gerne vil holde fast i de klassiske værdier, men dog også foretrækker at investere i en ny pladespiller, der giver dig en højere grad af sikkerhed i forhold til dens evne til at blive ved med at virke, så er det muligt at finde modeller, der er helt nye, men dog har et retroinspireret look. Der skal ikke være nogen tvivl om, at det særligt er disse modeller, der er blevet særdeles populære i løbet af det seneste stykke tid – og det er bestemt ikke kun her i landet, at det er noget, der er aktuelt.

Find din gamle pladesamling frem fra loftet

Har du altid gemt din gamle samling af plader, så køb en ny pladespiller og hent din samling ned fra loftet eller hent den op fra din kælder. Der er mange, der finder stor glæde i, at kunne sidde og lytte til deres mange plader, som de har samlet gennem hele deres liv. Hvis det også er noget, du har lyst til, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du ikke skal tøve med at investere i én af de mange pladespillere, du kan finde på det danske marked, hvor du med garanti også finder noget for dig.