Perfekt for pensionister - simpelt trick kan spare dig tusindvis af kroner

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Får det dig til at overveje dine planer?

Ser man på kalenderen, er det ikke særligt lang tid siden, det var sommer.

Kigger man ud ad vinduet, kan det føles imidlertid som om, det er en evighed siden.

Derfor er der nok allerede mange, der er gået i gang med at planlægge den næste tur ned til sol og varme, og for de fleste er det nok særligt efterårsferien i uge 42, der er næste oplagte mulighed, i hvert fald hvis man har børn i skolealderen.

Men det er ikke nødvendigvis en særligt god idé. I hvert fald ikke, hvis du vil passe lidt på din økonomi.

Landechef for charterselskabet Sunweb, Jan Lockhart, fortæller nemlig til B.T, at der er ganske betragtelige summer at spare, hvis man styrer uden om den populære rejseuge.

"Hvis man er fleksibel og har mulighed for at rejse i ugen før eller efter uge 42, så er der altså rigtig mange penge at spare," siger han til mediet.

Opfordrer ikke til pjæk

Landechefen understreger dog, at han ikke opfordrer forældre til at hive børn ud af skolen uden for skolernes efterårsferie i oktober.

Han påpeger blot, at der altså er mange penge at spare, hvis man har muligheden for at rejsen før eller efter de travle perioder - som for eksempel efterårsferien.

Han nævner også i samme ombæring, at besparelserne kan være i tusindvis af kroner på de mest populære destinationer, hvilket kan ses i detaljer i den originale artikel.

Den vejrmæssigt skuffende sommer her i landet har desuden allerede nu ført til en markant stigning i rejsesalget hos Sunweb, og derfor opfordrer Lockhart da også til, at man ikke venter for længe med at bestille sin næste rejse.

Der kommer nemlig ikke til at gå lang tid, før stort set alt er væk i og omkring uge 42.

Så hvis man har mulighed for at planlægge sin næste rejse til udlandet uden om den eftertragtede uge, er der altså flere tusinde kroner at spare - så mon ikke, der er en del pensionister med udrejselængsel, der lige bør tage et kig på uger uden spidsbelastning?