Ian på 85 år fandt sin udkårne på et dating-site: Nu er de blevet gift

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Moderne teknologier er ikke kun forbeholdt de unge generationer. De ældre kan også være med.

To ældre mennesker mødte hinanden på en datingside, og det ændrede deres liv.

Tricia er en 85-årig kvinde, der ofte bruger sociale medier. Hun elsker kreativitet og humor, men hendes venner fordømmer de sociale medier og mener ikke, at de har nogen værdi.

Tricia forsøgte at overtale dem, men for flere år siden indså hun, at det ikke var det værd.

Hendes mand døde af kræft for 30 år siden, og hun savnede ham meget. Hun troede aldrig, hun ville finde en anden, som hun kunne elske på samme måde. Men da hun tilmeldte sig en online datingside, mødte hun Ian.

Ian var også på udkig efter en partner. Og han kunne rigtig godt lide Tricias profil.

Kvinder på hendes alder var normalt ikke på datingsider, så Ian var glad for at finde nogen på hans egen alder. De besluttede sig for at mødes, og da de så hinanden første gang på en café, var de begge overraskede over, hvor godt det gik.

De begyndte at date med det samme og blev senere gift.

Tricia og Ian er stadig sammen i dag og er et uadskilleligt par. De er lykkelige sammen og inspirerer andre med deres historie. De siger, at kærlighed kan blomstre i alle aldre, og det er lige meget, om man møder sin partner online eller i virkeligheden.

Der er ingen garanti for, at det vil være en succes, men man ved aldrig, hvad der kan ske.

Derfor er historien om Tricia og Ian et bevis på, at datingsider ikke kun er for unge mennesker, men også for dem, der er oppe i alderen og søger kærligheden. De ønsker at leve resten af deres liv sammen i fred og kærlighed, og indtil videre går det godt.