816.000 danskere kan glæde sig: Deres formue er i gode hænder

Foto: Ursula Bach/PensionDanmark
Foto: Ursula Bach/PensionDanmark

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

816.000 danskere kan godt glæde sig over, at deres pensionsformuer er i trygge hænder. Deres pensionsselskab er nemlig lige blevet kåret til Europas bedste.

Vigtigheden af et godt pensionsselskab skal man ikke underkende. 816.000 danskere kan lige nu godt glæde sig over, at de har et virkelig godt pensionsselskab.

PensionDanmarks arbejde udløser nu en international hæder ved 2023-udgaven af European Pension Awards, som torsdag aften blev uddelt i London. Det skriver PensionDanmark i en pressemeddelelse, der er udsendt Via Ritzau.

Ved prisuddelingen modtog Danmarks største arbejdsmarkedspensionsselskab prisen for European Pension Fund of the Year.

”Vi er meget glade for at modtage det skulderklap, der ligger i en pris som denne. Det er en international anerkendelse af vores arbejde, og det er en stor cadeau til vores dygtige og dedikerede medarbejdere,” udtaler administrerende direktør Torben Möger Pedersen.

PensionDanmark A/S administrerer overenskomst- og virksomhedsaftalte arbejdsmarkedspensioner, sundhedsordninger og uddannelsesfonde for over 815.000 medlemmer beskæftiget i 21.500 private og offentlige virksomheder. PensionDanmark er et kundeejet selskab, hvor hele overskuddet går til medlemmerne. De samlede indbetalinger udgjorde 15,2 mia. kr. i 2022. Balancen er over 300 mia. kr.