Dit håndled fortæller hvor gammel du bliver

Livet som pensionist

25/8/22 | 04:28

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Det kan godt være, at det er lidt alternativt, det her. I hvert fald påstår håndlæsere, at hvis man kigger nærmere på sin håndflade og sine håndled, så kan man få en masse viden om sit kommende liv. Tror du på det?

Nogle mener det er fusk, og andre sværger til det - håndlæsning. Det er en gammel tradition, som stammer fra Asien, og tror man, at der er noget om snakken, så er der meget information at hente.

Både formen og mængden af streger, man har på sit håndled, kan sige noget om, hvordan ens liv vil udspille sig.

Man har gerne imellem en og fire linjer. Flere linjer betyder angiveligt, at man kommer til at leve længere.

Den første linje indikerer, at man lever 23 til 28 år. Den næste 46 til 56 år. Hvis man har en tredje linje, så betyder det, at man formentlig vil leve 69 til 84 år.

Hver af linjerne hænger også sammen med forskellige aspekter af dit liv.

Linje 1

Den første linje er den vigtigste. Den er forbundet med sundhed og et aktivt liv. Jo mere lige og ubrudt den er, desto sundere skulle man være.

Mere specifikt skulle den også være forbundet med underlivet. Hvis den er brudt eller den buer op mod håndfladen, så betyder det for en kvinde, at hun kan have svært ved at undfange.

For en mand kan det betyde, at han enten har svært ved at forplante sig, har problemer med sin vandladning eller sin prostata.

Linje 2

Hvis den anden linje på dit håndled er lige, så vil man få et lykkeligt og rigt liv. Den anden håndledslinje står nemlig for fremtidens velstand.

Linje 3

Den tredje linje står får berømmelse og magt. Hvis man har en meget lige streg, som er ubrudt, så vil folk for eksempel kunne huske, det arbejde man har lavet. Man vil komme til at have stor indflydelse i livet.

Linje 4

Denne linje er en pendant til linje 3. Så hvis du har en fjerde linje, så betyder det, at du vil have ekstra meget indflydelse eller berømmelse. eksempelvis.