98-årige Ada flytter ind på plejehjem for at være tæt på sin 80-årige søn

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Det er umuligt ikke at blive rørt af deres forhold.

Ada Keating fra England blev om nogen mor i en ung alder, da hun blot var 18 år gammel, da hun fødte en søn, som fik navnet Tom, og de to fik hurtigt dannet et særligt og nært bånd. 

Det er dog længe siden, at fødslen fandt sted, hvorfor det ikke skal komme som nogen overraskelse, at de er kommet op i årene - Ada, 98 og Tom, 80 - hvilket dog blot er med til at vise, at deres bånd har varet livet ud.

Tom var for nylig nødsaget til at flytte ind på et plejehjem, hvor han naturligvis fik besøg af Ada, som kiggede forbi dagligt, men så besluttede Ada, at nok skulle være nok.

Ada ville stå ham nær, hvorfor hun anmodede om en flytning til det samme plejehjem, så hende og Tom kunne få muligheden for at nyde hinandens uafbrudte selskab. 

Men på trods af sin alder, så har Ada Keating såmænd ikke behov for at bo på et plejehjem. Ifølge Liverpool Echo skulle hendes helbred nemlig være intet mindre end fremragende. 

Ada ville dog for alt i verden bruge mere tid med sin søn, hvortil hun fortæller, at hun nu dagligt har mulighed for at sige godnat samt godmorgen til sin søn. 

Båndet, som Ada og Tom har knyttet til hinanden, er ikke gået ubemærket hen, da også medarbejderne på plejehjemmet Moss View fortæller til Liverpool Echo, at det er umuligt ikke at blive rørt af deres forhold.