Verdens smukkeste mor og datter: Leni og Heidi Klum overlader intet til fantasien

Kendte

11/10/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Den 49-årige model Heidi Klum giver ofte sine i alt næsten ti millioner Instagram-følgere et kig på sin fantastiske krop. På et billede, der er lavet sammen med en undertøjsfabrikant, har hun taget sin smukke datter med.

Heidi Klum nærmer sig muligvis snart 50 år, men det har ikke stoppet supermodellen i at vise sin frække side.

Det hører dog til sjældenhederne, at Leni og Heidi Klum poserer sammen på reklamer, men for undertøjsfabrikanten Intimissimi, har mor og datter valgt at stå frem og fremvise hele kroppen.

"Sammen med @intimissimiofficial fejrer vi kvinder, kærligheden og støtten mellem en mor og hendes datter; og hvor selvsikker, smuk og glad lingeri kan få dig til at føle dig. Tjek vores yndlingsstyles online og i alle Intimissimi-butikker og udforsk "kunsten at italiensk lingeri," skriver Heidi Klum i sit opslag, hvor hun poserer i undertøj sammen med sin datter.

Det var ikke meget, der blev overladt til fantasien, når Heidi Klum viser sin tonede figur og lækre, lange ben frem i de ofte meget afslørende outfits.

Leni Klum er datter af Heidi Klum og den italienske forretningsmand Flavio Briatore. Den nu 18-årige model blev dog adopteret af Heidi Klums efterfølgende mand, Seal.

Se billedet af mor og datter nedenunder.

Leni Klum er også aktiv på Instagram.

I sommers kom hun i fedtefadet, da flere af hendes følgere syntes, det var for galt, at hun var så solskoldet.

De billede kan du se her.