Tennisromance: Holger Rune "frier" til Caroline Wozniacki

Kendte

03/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Hvad ville du sige til at se det par sammen?

Der gik et sug gennem den danske sportsverden, da den tidligere verdensetter Caroline Wozniack annoncerede sit comeback efter tre år væk fra den internationale tennisscene.

Comebacket kommer i en tid, hvor dansk tennis har to nye tennisdarlings i form af Holger Runge og Clara Tauson, som sørger for at stille danskernes tennissult.

Og nu har Wozniackis tilbagevenden fået Holger Rune til at gå på frierfødder - i hvert fald rent sporstligt.

For i 2024 er der som bekendt OL i Paris, og Rune er bestemt ikke afvisende i forhold til ideen om en dansk superduo i mixeddouble-kategorien i den olympiske tennisturnering.

"Det kunne være rigtig sjovt. Jeg er klar, hvis hun er klar," siger Holger Rune til TV 2.

Kan Wozniacki vinde igen?

Wozniacki har siden sit karrierestop i januar 2020 fået to børn, men hun frygter ikke at falde igennem efter så mange år væk fra sporten.

"Er jeg nervøs? Ikke rigtigt. Jeg vender tilbage til noget, jeg elsker. Ja, jeg kan være nervøs før en kamp. Jeg er okay med det. Jeg har det godt med det," siger hun i et interview med magasinet Vogue, hvor comebacket også blev annonceret.

Efter offentliggørelsen kom det frem, at Miss Sunshine, som Wozniacki bliver kaldt, har fået tildelt et Wild Card til Grand Slam-turneringen US Open, som begynder i slutningen af august.

Derudover har hun også planer om at komme med til Australien Open i januar - en turnering, som hun vandt i 2018 som den første dansker nogensinde.

Wozniackis meritter taler da også for et højt niveau gennem flere år. Hun har således vundet 30 titler på WTA Touren, ligesom hun også nåede at tilbringe 71 uger på førstepladsen på verdensranglisten.