Sean Connerys søn forsvarer sin far: Han var ikke det monster, I gjorde ham til

Kendte

26/12/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

I oktober 2020 døde Sean Connery desværre som 90-årig. Det var et kæmpe tab for film og TV industrien. Han var heldigvis omringet af sin familie, der støttede ham i den sidste tid. Han må have været taknemmlig, da han ikke altid har kunnet leve et sådan tilfreds liv med en støttende familie.

Beskyldningerne mod Sean Connery

Jason er Connerys søn med sin første kone, den australske skuespillerinde Diana Cilento. Skuespilleren og Cilento sagde ja til hinanden i 1962 og afsluttede deres ægteskab ti år senere, hvor Cilento kom med massive beskyldninger mod Sean Connery om fysisk og psykisk misbrug.

I samme periode beskriver Cilento også, hvor svært det var at være "Fru James Bond". Det beskriver hun i sin memoir, My Nine Lives, i 2006, hvor hun fortæller, at pressen kun ville høre om hendes liv som James Bonds kone, men at hendes liv var langt mere kompliceret end det.

Og det var i kølvandet på denne periode, at hun afsluttede sit forhold til Connery og beskyldte ham.

Connery nægtede beskyldninger

Connery mente ikke, at hun havde noget hold i sine anklager mod ham, men hun var vedholdende i dem.

Igen lavede hun overskrifter, da hun bemærkede, at Sean Connery havde fjernet deres søn fra sit testamente.

Søn forsvarede indædt sin far

Det var under dette ægteskab, at hans søn, Jason, kom til verden. Både under og efter ægteskabet nød de at spille golf, der udviklede sig til en kæmpe passion for dem begge.

Men deres kærlighed er større end blot at spille golf. Det var også Jason, der forsvarede sin far efter at oplevet kampen i pressen mellem sin mor og sin far.

Han fortalte, at han følte sig syg af at læse om det gang på gang. og især at læse, at hans far ville afskære ham fra sit testamente.