Hvad har hun gjort? Kim Kardashian chokerer sine fans med nye billeder

Kendte

04/09/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Magnus Møller

Hun er kendt for mange ting, især for sine kurver - men de nye billeder bekymrer hendes følgere.

Kim Kardashian er næsten synonym med en kurvet krop. Hendes fyldige bagdel og voluminøse blev et kendetegn for den 42-årige.

Derfor vagte nogle af hendes seneste indlæg på Instagram bekymring blandt hendes millioner af følgere. Kim Kardashian så nemlig pludselig forandret ud - ikke kun i ansigtet, men også taljemæssigt ekstremt tynd. Selv hendes barm ser mindre ud end før.

Mens mange af hendes 364 millioner følgere som sædvanligt hyldede den amerikanske skønhed, kom der også kritiske kommentarer.

"Det er taljen på en 12-årig," bemærkede en bruger. "Sødt, men søster, gå ud og spis noget," skrev en anden. En anden kommentar sagde: "Den talje er ikke realistisk for en gennemsnitlig kvinde."

Artiklen fortsætter under opslaget.

Træning kan være forklaringen

Nogle gik endda så langt som at antyde, at stoffer kunne være skyld i Kims vægttab. Der er dog ingen beviser eller indikationer for sådanne beskyldninger!

Kommentarerne fortsatte i de seneste dage, selvom Instagram-dronningen nu igen har delt nogle billeder, hvor hun ser ud som før. I hendes historie viste hun sig også under træning, måske for at vise, at hun dyrker meget sport, men ikke sulter sig selv.

Sidst var Kim K igen i fokus på grund af sin tidligere mand Kanye West (46). Hans eskapader med sin nye partner Bianca Censori siges endda at have reality-stjernen "fyldt med skam".