Kate Winslet mødte mand under brand: De blev senere gift, og han blev hjemmegående

Kendte

28/11/22 | 07:58

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Kate Winslet er elsket over det meste af kloden for sin rolle i Titanic og senere i den hårdkogte krimi Mare of Eastwood. Mange ved dog ikke, at hun på hjemmefronten har haft et kaotisk liv, indtil hun mødte sin nuværende mand under en brand.

Et lyn slog ned i deres hus

Winslet fortalte, at hun og hendes børn var på en ferie på Necker Island, der er ejet af milliardæren Richard Bronson. En stilfærdig aften udviklede sig dog ret voldsomt, da det først regnede og senere begyndte et tordenvejr.

Kate Winslet og hendes børn tænkte ikke videre over det, indtil et lyn slog ned i deres hus og foresagede, at lyset slukkede og en brand brød ud. De måtte derfor væk derfra. Heldigvis boede Bransons nevø, Ned, i en tilstødende bygning, og han var den eneste med en pandelampe. Han skyndte sig ind til dem.

Winslet fortalte, at hun løb ud sammen med hendes børn og Ned. Det eneste hun havde med var sin bh, sit pas og sine børn.

Blev gift i 2012

Denne oplevelse blev startskuddet på hendes livs kærlighed. Hun fortalte i 2011 om hendes oplevelse ved Emmyceremonien: "Vi kommer op til Emmys, og jeg var så vild med at møde ham, at jeg ikke engang kunne koncentrere mig, og jeg husker tydeligt, at jeg holdt en helt forfærdelig tale, fordi jeg ikke var til stede på planeten jorden, fordi jeg var blevet vildt forelsket i denne person, jeg lige havde mødt."

De var ikke til at skille ad og i 2012 gik de sammen ned ad kirkegulvet, klar til at sige ja får forhåbentlig resten af deres tilværelse. Det var en privat ceremoni, hvor kun de allernærmeste fik lov at komme med, blandt andet Hollywood-stjernen Leonardo DiCaprio.

Han blev hjemmegående far

Imens Winslet dyrkede sine børn og sin karriere, gik hendes mand derhjemme og passede huset. Og hun havde kun ros tilovers for ham:

"Han er en super hot, super menneskelig, hjemmegående mand. Han tager sig af os, især mig."