Jakob Ellemann-Jensen har fået deltisjob - bliver kollega til bl.a. Bodil Jørgensen

Kendte

11/01/2024

Foto: News Oresund, CC BY 2.0 <https://creativecommons.org/licenses/by/2.0>, via Wikimedia Commons
Foto: News Oresund, CC BY 2.0 <https://creativecommons.org/licenses/by/2.0>, via Wikimedia Commons

Skrevet af J. Bøgen

Kommer du til at lytte med?

I efteråret sprang en bombe i dansk politik.

Venstres formand siden 2019 annoncerede nemlig, at han ikke bare trak sig som formand - han trak sig faktisk helt fra politik.

Inden da var forløbet et år med blandt andet end langvarig sygemelding, som sandsynligvis var udløst af stress og overbelastning, men siden politikstoppet i oktober, har der været stille omkring den tidligere minister.

Nu løfter hovedpersonen selv imidlertid noget af sløret for, hvad han kommer til at lave fremadrettet. Han har nemlig fået et deltidsjob - som podcastvært.

Det skriver Jakob Ellemann-Jensen selv i et opslag på Instagram.

Klar til debut

I opslaget har Ellemann-Jensen taget et billede af sig selv sammen med sin første gæst, journalist, redaktør og forfatter Kristoffer Eriksen, og i teksten skriver den tidligere Venstre-formand:

"Jeg har meldt mig ind i en bogklub. Klubbens første møde med mig som vært var med Kristoffer Eriksen som gæst, og vi talte om Christian Bennikes bog “Engang troede vi på fremtiden”. Hvis du vil være klogere på verden omkring dig, hvis du vil høre, hvorfor ironi åbenbart kan give bagslag, og hvis du vil vide mere om Taylor Swift, så lyt med."

De seks andre værter på Podimo Bogklub er Birgitte Hjort Sørensen, Bodil Jørgensen, Carsten Norton, Emily Salomon, Ingrid Baraka og Olivia Salo. Værtstjansen går på tur, så det er en ny vært, når der udkommer et nyt afsnit hver onsdag.

Du kan lytte til Podimo Bogklub på Podimos hjemmeside lige her.