Helle Thornings barn har fået fjernet brysterne

Kendte

13/10/22 | 06:29

Den tidligere statsminister har helt fra begyndelsen støttet sin søn i tykt og tyndt. Foto: Screendump, @hellethorningschmidt/Instagram
Den tidligere statsminister har helt fra begyndelsen støttet sin søn i tykt og tyndt. Foto: Screendump, @hellethorningschmidt/Instagram

Skrevet af Redaktionen

Milo er døbt Camilla, men allerede som 15-årig fandt han ud af, at han var mere interesseret i piger.

I 1999 fødte Helle Thorning-Schmidt en datter.

I 2022 er den datter blevet til en søn.

23-årige Milo Kinnock, som er døbt Camilla, har nemlig fået fjernet sine bryster og definerer sig ikke længere som hverken mand eller kvinde. På Instagram skriver han dog, at han gerne vil have, at man bruger "ham" og "han".

Milo har selv lagt et billede op fra hospitalssengen efter operationen, og det var en stolt Helle Thorning-Schmidt, der var inde og kommentere på opslaget.

Foto: Screendump, @milokinnock/Instagram

Foto: Screendump, @milokinnock/Instagram

I samme opslag skriver Milo Kinnock, at han er blevet nomineret til Danish Rainbow Awards i kategorien Årets Aktivist.

"Det gør mig så stolt, hvis det at jeg bruger min stemme giver mening for andre. Min søde mor er sørme også blevet nomineret – helt klart min bedste ally. Jeg håber sådan I vil stemme på os begge. Vi vil blive mega glade”.

Thorning: "Hvorfor har jeg ikke set det før?"

I sin bog, "Blondinens betragtninger", fortæller Helle Thorning-Schmidt om, hvordan Milo som 15-årig indså, at han var mere interesseret i piger end i drenge. Samtidig fortæller den tidligere statsminister, at Milo nogle dage vågnede op og følte sig som dreng og andre dage som pige.

Men selvom Helle Thorning lige fra starten har støttet sit barn i at være, præcis som han gerne vil, har moderhjertet da også været bekymret på sit barns vejne.

"Lige i starten, da hun som 15-årig fik en erkendelse af at være mere interesseret i piger end i drenge, tænkte jeg først 'hvorfor har jeg ikke set det før' og så ”åh, det bliver måske lidt besværligt for hende”. Og det har jeg tænkt i mange situationer, for hun vælger en sværere vej end så mange andre. Hun vælger at gå klædt på sin egen måde, og det kan blive svært for hende som menneske.”

Danish Rainbow Awards, hvor både Milo Kinnock og Helle Thorning-Schmidt altså er nomineret, løber af stablen d. 19. oktober.