Fans forfærdede over Madonnas optræden ved Grammyuddelingen: Det har taget overhånd

Kendte

09/02/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Charlotte Friis

Natten til mandag løb den traditionsrige Grammyuddeling af stablen, hvor bl.a. Madonna skulle optræde. Hendes optræden har dog efterladt hendes fans forfærdede.

Madonnas optræden var ventet med spænding

I månedsvis har Madonna vakt opsigt på sociale medier, herunder især på TikTok, med videoer, hvor hun ikke bare laver sære ting – i en video drikker hun fx vand af en hundeskål, mens hun i en anden ”tilstår”, at hun ikke er omskåret – men også fordi hun ser ekstremt kunstig ud.

Madonnas optræden til Grammyuddelingen var derfor ventet med spænding, men desværre gjorde den ikke andet end at forstærke det billede af hende, som fans allerede har fået i hendes videoer.

Sangerinden, der i dag er 64 år gammel, kom nemlig ind på scenen med et næsten rynkefrit ansigt samt nogle ekstremt fyldige læber – og det til en grad, så hun iflg. fans så næsten skræmmende ud.

Twitter flød over med hadske kommentarer efterfølgende

Efterfølgende flød Twitter nærmest over med hadske og fornærmende kommentarer om hendes udseende – hvilket dog ikke synes at have påvirket Madonna.

Onsdag svarede hun således igen på Instagram, hvor hun bl.a. udtaler, at kommentarerne er udtryk for kvindehad og alderisme, hvilket refererer til den negative vurdering af mennesker baseret på deres alder.

Madonna udtrykte således skuffelse over, at verden nægter at fejre kvinder over 45 år og føler et behov for at ”straffe” dem, hvis de fortsætter med at være beslutsomme, hårdtarbejdende og eventyrlystne. Hun understregede desuden, at hun aldrig har undskyldt for sit udseende og sin stil, og at hun ikke har i sinde at begynde nu.

Hun ser derimod det hele som en test, som skal bane vejen for de kvinder, som kommer efter hende.

Hendes opslag fik mere end 320.000 likes på få timer.

Foto: @Stephanee_1971 på Twitter