Casper Christensen erkender: Har stjålet et helt show

Kendte

16/06/2023

En ung Casper Christensen flankeret af Jan Gintberg (venstre), Frank Hvam (nummer to fra højre) og sportskommentator Carsten Werge (længst til højre). Foto: Thue, Public domain, via Wikimedia Commons
En ung Casper Christensen flankeret af Jan Gintberg (venstre), Frank Hvam (nummer to fra højre) og sportskommentator Carsten Werge (længst til højre). Foto: Thue, Public domain, via Wikimedia Commons

Skrevet af J. Bøgen

Han skrev simpelthen showet af.

Man kan mene hvad man vil om Casper Christensen, men man kan ikke komme uden om, at han i årtier har præget dansk underholdning på forskellig vis.

Som vært på børne-tv, "Casper og Mandrilaftalen", Casper i "Klovn", "Husk lige tandbørsten" og "Tæskeholdet" har den nu 54-årige nordsjællander slået sig løs i stort set alle aspekter af showhusiness.

Men faktisk startede Casper Christensen tilbage i 1980'erne med at lave stand up, og man kan endda argumentere for, at det faktisk var ham, der introducerede danskerne for den amerikanske comedygenre.

Men i den nye sæson af programmet "All Exclusive" kommer Casper Christensen med en vild indrømmelse.

"Det vil jeg også lave"

I afsnittet, hvor komikeren har besøg af skuespillerinden Paprika Steen, falder snakken nemlig på det at lade sig inspirere af andres arbejde.

Casper Christensen selv siger i programmet: "Nogle vil kalde det tyveri, jeg kalder det hyldest", inden han dog understreger, at han ikke har kopieret andres tekster i mange år.

Men læg lige mærke til den sætning. Han har ikke gjort det i mange år. Altså, han har gjort det tidligt i sin karriere, men ikke længere.

Og det er faktisk lige præcis, hvad Christensen indrømmer i løbet af programmet.

"Nå, men ja ja, jeg har da også stjålet i gamle dage," lyder ordene fra komikeren til stor overraskelse for medværten Michael Bertelsen.

Uddybende forklarer Casper Christensen, at han engang har skrevet et helt show af og så lavet det for at mærke, hvor det var at lave netop den givne komikers materiale.

Der er dog ikke særligt stor chance for, at du har oplevet Christensen optræde med et "stjålet" show. Han fortæller nemlig også, at han kun lavede showet en enkelt gang for så aldrig at lave det igen.

"All Exclusive" kan ses på Viaplay.