Caroline Wozniacki med overraskende udmelding: Dette er mit nye job

Kendte

17/12/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Den tidligere Grand Slam-vinder og meget populære tennisspiller, Caroline Wozniacki, har meldt ud på sin Instagram-profil, at hun har scoret et højst overraskende job.

Den tidligere tennisstjerne Caroline Wozniacki, der for kort tid siden blev mor for anden gang, er kommet med en større afsløring på sin Instagram-profil.

Her afslører hun nemlig, at hun har scoret en meget flot tjans hos DR, hvor hun skal stå i spidsen for et populært show. Det skal hun sammen med to rutinerede DR-værter allerede i starten af det nye år.

I Instagram-videoen starter Caroline Wozniacki således:

"Hej alle sammen. Der er noget, jeg virkelig har glæder mig til at fortælle jer," der efterfølgende kommer med afsløringen:

"Jeg skal være medvært til DRs store sportsshow (Sport 2022), med de her to fantastiske kvinder."

Det fortæller Danmarks tidligere tennis-stjerne, inden videoen klipper over til de to DR-værter, Josefine Høgh og Tina Müller.

De to DR-værter taler herefter om de store danske sportsbedrifter, der har været i 2022. Selvfølgelig særligt Tour de France på dansk grund og en dansk vinder i form af Jonas Vingegaard er højdepunkter i et godt sportsår for vores lille land. Selvom de blev afsluttet skidt i Qatar.

Det store awardshow, 'Sport 2022' finder sted i Herning den 7. januar klokken 21.00, og det er muligt at se showet live hjemme fra stuen på DR1.

I en pressemeddelelse fortæller underdirektør i DR Nyheder, Anders Kern Boje, desuden, at de glæder sig over, at tv-stationen har fået fat i Caroline Wozniacki.

"Derfor er vi mildt sagt begejstrede for, at Caroline Wozniacki har sagt ja til at være vært for festen sammen med Tina Müller og Josefine Høgh," fortæller han.