Bubber konfronteret på åben gade: Måtte tilkalde politiet

Kendte

15/05/2024

Arkivfoto: Per Meistrup, CC BY-SA 4.0 <https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0>, via Wikimedia Commons
Arkivfoto: Per Meistrup, CC BY-SA 4.0 <https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0>, via Wikimedia Commons

Skrevet af J. Bøgen

Nu deler tv-kendissen den rystende historie.

En dramatisk episode fandt sted mandag middag i Horsens, hvor Bubber, den tidligere tv-vært, blev midtpunkt i en intens konfrontation, som endte med politiets indgriben.

Bubber - som blev født med det borgerlige navn Niels Christian Meyer - er én af Danmarks absolut mest kendte tv-værter. 

Han er mest kendt for sin værtsrolle i børneprogrammerne 'Bubbers Badekar' og 'Snurre Snups Søndagsklub' og fra programmer som 'Danmark ifølge Bubber' og 'Bubber og B.S.'

I øjeblikket rejser Bubber rundt med Cirkus Arena, og det var her, han for over en uge siden fået stjålet sin racercykel fra cirkuspladsen.

Det fortæller han til Ekstra Bladet.

Sat til salg på Facebook

Han frygtede, at cyklen var blevet smuglet ud af landet af organiserede kriminelle, men det faldt pludseligt for øje af en kammerat fra hans cykelnetværk, at cyklen var sat til salg på Facebook. Vennen kontaktede straks Bubber.

Bubber bad vennen om at kontakte tyven og lade som om, han ville købe cyklen.

I otte dage holdt de tyven hen ved at diskutere detaljer omkring cyklen for at gøre historien troværdig. Mandag middag havde de endelig aftalt en handel i Horsens.

Lagde fælde for tyven

Bubber kontaktede politiet og informerede dem om situationen, men fik at vide, at de ikke kunne hjælpe før han stod med tyven.

Fast besluttet på at få sin cykel tilbage, lagde Bubber en plan. Han tog to cirkuskolleger med og gemte sig, så tyven ikke ville genkende ham.

Kollegaerne lod som om, de var køberne, og konfronterede tyven med, at cyklen ikke var hans. Tyven begyndte at råbe og skrige, og tiltrak sig dermed opmærksomhed fra forbipasserende.

"Jeg kom frem fra mit skjul, og jeg kunne bevise, at det var min cykel. Så råbte og skreg han af mig. Han råbte og skreg: 'Det er ikke din cykel, det er min cykel, det er min cykel!'," fortæller Bubber. Den anspændte situation fik Bubber til at alarmere politiet, som hurtigt ankom og anholdt tyven.

Nu er Bubber genforenet med sin elskede cykel, som han selv har samlet i dele. "Jeg har sparet sammen til den cykel. Jeg elsker den cykel, så på den måde vil jeg gøre alt for at få den tilbage," siger han.

Politiet med opfordring

Sydøstjyllands Politi oplyser, at tyven blev sigtet for brugstyveri.

De forklarer, at de vurderer hver situation konkret, og i dette tilfælde kunne de ikke på forhånd sende en patruljebil.

Politiinspektør Morten Anker understreger, at borgere ikke bør tage sagen i egen hånd, da det kan være farligt at konfrontere ukendte personer.

Efterforskningen af mulige strafbare forhold bør overlades til politiet.