Bruce Springsteen er syg - må udsætte koncerter

Kendte

07/9/23 | 05:46

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Der skal meget til, før den 73-årige superstjerne ikke går på scenen.

I 51 år har han underholdt på scenen med det ene hit efter det andet.

Faktisk har den 73-årige superstjerne Bruce "The Boss" Springsteen været kendt for et fuldstændig uhørt energiniveau, hvor han ofte spiller tre timer lange koncerter uden pauser til trods for sin alder.

Men nu er Springsteen og The E Street Band tvunget til at udsætte en række koncerter: The Boss er nemlig blevet syg.

Det er da også forståeligt nok, at koncerterne er blevet udsolgt, for der er ikke "bare" tale om en almindelig forkølelse eller noget i den stil. Han udviser nemlig symptomer på mavesår, og hans medicinske rådgivere har altså sagt til ham, at det vil være bedst at udsætte resten af hans koncerter i september.

Det drejer sig om otte af slagsen, som alle skulle have været afviklet i USA.

Artiklen fortsætter under opslaget.

Medlemmerne er "knuste"

Springsteen kom med følgende kommentar på sin hjemmeside:

"Her på E Street er vi knuste over at skulle udsætte disse shows. Først undskylder vi vores fantastiske Philly-fans, som vi savnede for et par uger siden. Vi vender tilbage for at hente disse shows og lidt til. Tak for din forståelse og støtte. Vi har haft det sjovt på vores amerikanske shows, og vi ser frem til flere fantastiske tider. Vi vender snart tilbage."

Den stort anlagte turne startede i USA og Canada, inden The Boss og The E Street Band tog turen over atlanten for at spille en række koncerter i Europa. Derefter vendte bandet tilbage til Nordamerika for at slutte turnéen af, men det er altså otte af de koncerter, der nu bliver udsat på grund af Springsteens helbred.