'Black Alien' er slet ikke færdig: Nu amputerer han endnu en kropsdel

Kendte

25/1/23 | 19:28

Montage/Skærmbilleder: Instagram @the_black_alien_project
Montage/Skærmbilleder: Instagram @the_black_alien_project

Skrevet af Redaktionen

Anthony Loffredo på 33 er bedre kendt som 'Black Alien'. Hans krop tiltrækker meget opmærksomhed og mange bliver ligefrem chokeret, når de ser ham. Utallige tatoveringer farver hans hud næsten helt sort, implantater og opererede kropsdele giver ham et udseende, der er helt ulig alle andre.

Den 33-årige franskmand, der nu bor i Mexico, har fået amputeret sine ører, næsetippen og fingrene.

Derudover har han fået sine tænder farvet blå efter de er blevet slebet. Hans øjne er blevet tatoveret, så ligheden med, hvad han selv forestiller sig et rumvæsen ser ud, er slående. Men han er ikke færdig endnu.

Det mærkværdige udseende har flere gange fået franskmanden i problemer. F.eks. er han ifølge New York Post blevet afvist af flere forskellige restauranter.

Tidligere lignede Anthony en attraktiv ungkarl, der gik i fitnesscenteret for at passe på sig selv. Men han følte sig aldrig hjemme i sin krop, og derfor påbegyndte han transformationen til 'Black Alien'. En transformation, der stadig ikke er færdig.

Selv påstår Anthony, at han bare er en helt almindelig fyr med normale venner og en normal familie.

På trods af massiv kritik og fjendtligheder i både hverdagen og på sociale medier, har han nu et nyt mål for øje: Han er klar til at tage springet og få amputeret et ben!

Det virker helt vanvittigt at amputere et helt raskt ben bare for at ligne et rumvæsen, men det står Anthony nu klar til. Og baseret på alle de ændringer af kroppen, som han allerede har foretaget, så tvivles der ikke på, at han er oprigtig.