65-årig actionstjerne har fundet kærligheden - og hun er 38 år yngre end ham

Kendte

20/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Parret har netop sagt ja til hinanden!

Dolph Lundgren har sagt "ja!"

Den 65-årige actionstjerne er nemlig blevet gift med sin 27-årige forlovede Emma Krokdal, og det skete så sent som d. 13. juli på den græske ø Mykonos.

"Vi valgte at fejre vores kærlighed ved at blive gift i vores villa i Mykonos med familie og et par nære venner. Med både Covid og en lang vej med udfordrende medicinske behandlinger har vi været nødt til at presse vores ægteskabsplaner mange gange," fortæller parret til magsinet PEOPLE i en erklæring.

Lundgren gik på knæ for Krokdal, en norsk personlig træner, i juni 2020 og delte nyheden på Instagram med et billede af hans kommende brud, der viser sin forlovelsesring frem.

"Der skete noget helt særligt her i Sverige," skrev Lundgren i billedteksten.

Startede som venner

De nygifte mødtes første gang ved en West Hollywood Equinox og blev hurtigt venner - men det tog et stykke tid før romantikken begyndte at gnistre mellem dem.

"Jeg vidste ikke, hvorfor hun overhovedet kunne lide mig, men jeg formoder, at hun så noget der. Hun kendte ikke til min skuespillerkarriere, hun vidste ikke noget om mig," huskede Lundgren under et maj-interview med journalisten Graham Bensinger.

I juni 2022 tog Lundgren Krokdal med til sin første røde løber-begivenhed for "Minions: The Rise of Gru"-premieren med skuespillerens døtre Ida, 26, og Greta, 20.

Siden de begyndte at date, har parret ikke været genert over deres kærlighed til hinanden.

Skuespilleren, der har optrådt i Aquaman, The Expendables, Rocky IV og Creed II, fortalte også Bensinger, at hans brud "var som en engel, der blev sendt ned for at hjælpe mig."

"Jeg føler, at Emma er meget moden af ​​sin alder, helt sikkert. Hun har haft et interessant liv," sagde han. "Hun kom herover fra en lille by i Norge. Hun var gift her, og hun gennemgik en svær skilsmisse og gik gennem en masse ting, som de fleste unge på hendes alder ikke skal forholde sig til."

Lungren fortsatte: "Så hun er ret moden og samtidig synes jeg, at jeg er ret ungdommelig."