Video fra dyrekiropraktor sætter internettet i brand - se hundens reaktion på at blive "knækket"

Kæledyr

27/01/2024

Foto: @boneshands2/TikTok
Foto: @boneshands2/TikTok

Skrevet af J. Bøgen

Jeg anede ikke, at der overhovedet fandtes hunde-kiropraktorer!

Sidste år gik næsten 390.000 danskere til kiropraktor, men vidste du, at det ikke kun er mennesker, der har brug for at blive "knækket" og få fikset problemer med leddene?

Der findes faktisk også kiropraktorer for hunde, og lige nu går en video viralt fra et af disse steder.

Tyskeren Murat Colak, der på Instagram går under navnet @bones_hands_animals, havde for nylig besøg af en rottweiler, der skulle have ordnet nakken. Hundes ejer valgte at optage behandlingen, og det er der mange, der er glade for!

Hunden har faktisk sin egen profil (@hailey.therottie), og det er på denne profil, man kan se den afslappede hund ligge og blive masseret omkring nakken og få kørt hovedet rundt. Den virker sådan set til at synes, det er meget hyggeligt, men da først Murat så tager fat og "knækker" nakken på Hailey, siger hendes reaktion alt om oplevelsen.

Artiklen fortsætter under opslaget.

Den udhængende tunge ryger lynhurtigt ind, og de store øjne på den dejlige hund sige alt om forskrækkelsen.

Men der går ikke mange sekunder, før det næsten ser ud, som om Hailey begynder at smile (kan hunde smile?), og snart er tungen ude igen, som om intet var hændt.

Videoen er gået viralt i helt uhørt grad. Den er allerede set mere end 92 millioner gange bare på TikTok, men den går også sin sejrsgang Twitter og Instagram, og folk strømmer til at for at kommentere på Haileys bedårende reaktion.

"Så fantastisk! Reaktionen var uvurderlig."

"Fyren nulstillede lige hunden til fabrikstilstand."

"Var der andre, der også hørte Windows genstarts-lyd?"

Hunden ejes af den tyske influencer, Melissa Deines, og hendes partner, Robin Hack, der spiller for fodboldklubben Arminia Bielefeld FC. De bekræfter på de sociale medier, at hunden er i live, har det godt og er så glad efter besøget hos kiropraktoren.